Hovudside

Hvordan Anchor en lagringsplass skur på en betongplate

by Walther

Hvordan Anchor en lagringsplass skur på en betongplate

Skur av enhver form, er tung og vil holde seg stabil uten hjelp av ankere i utgangspunktet. Imidlertid kan sterk vind eller storm føre til en unanchored skur å skifte eller velte. Forankring et skur til en betongplate gir optimal situasjon for en stabil utendørs struktur. Metall røyter har en base styret gjennom som anker skruer er boret, og tre boder har en tre base bord hvor hull kan bores for samme formål.

Bruksanvisning


•  Marker eventuelle forborede hull i base styrene av metall røyter på betongplaten med en markør.

•  Bor hull hver 18 inches med en 1/4-tommers boret inn i tre base styrene i en tre skur. Merk plasseringen av hullene på betongunderlag.

•  Skyv skur ut av veien litt for å få tilgang til de merkene. Bore pilothull med en hammer drill og en slagbor, som er inkludert med kjøp av betongankere. Pakken av ankere vil detalj minimumsdybde for hullene.

•  Plasser skur over pilot hull i bakken, samkjøre pilothull med hullene i base styrene. Tråden en skive på hver utvid betong anker skrue. Slippe skruene gjennom hullene i baseboards og inn i styrehullene.

•  Utvid ankerskruene ved å kjøre dem inn i pilothull med en skrutrekker drill bit og drill. Sidene av forankringsskruer vil gripe betong, som gir riktig forankring.