Hovudside

Hvordan å behandle en badestamp med naturlige produkter

by Walther

Hvordan å behandle en badestamp med naturlige produkter

En badestamp, som enhver badekar en person kan komme inn, krever regelmessig rengjøring. Du kan behandle en badestamp med naturlige produkter som vil rense overflatene uten mulighet for å skade miljøet. Mange naturlige eller grønne hjem spa sanitizers er nå tilgjengelig for badestamper. Du trenger forsyninger fra et hjem og hage butikk eller basseng / spa forsyning sentrum, sammen med noen få husholdningsartikler.

Bruksanvisning


•  Fjern skruene fra filterdekselet på siden av boblebadet, ved hjelp av Phillips skrutrekker. Trekk av filterdekselet og trekk ut filteret med hendene. Hell destillert vann til en pasta gryte og varm den på en komfyr. Helle varmt vann i en beholder stor nok til å suge filteret. Senk filteret i beholder for en time. Pensle filter på begge sider med børste før du returnerer den inn i filterrommet. Sett filterrommet igjen og fest skruene.

•  Bland innholdet i posen av tang enzym med vann i en bøtte ifølge instruksjonene. Dypp en myk svamp i blandingen og vaske ut det indre av badestamp å gå i oppløsning usynlige hud flak og annet rusk. Vask innsiden av badestamp med vann fra springen og svamp etter at tang enzymet har sittet uforstyrret for tiden spesifisert av instruksjonene.

•  Tørk innsiden av badestamp med organisk enzym cleanser og en svamp. Jevnlig oppdatere svamp med rengjøringsmiddel. La cleanser satt for tiden spesifisert i sin instruks, så vaske det av med vann fra springen.

Tips og advarsler


  • La badestamp motor kjøle seg ned på en time før du gjør noe rengjøring arbeid på karet.