Hovudside

Hvordan er zip-lock poser laget?

by Walther

Hva er en zip-lås pose?


En zip-lås pose er en sparsommelig litt gjenbrukbare, plomberes og gjenforseglbare baggie som kommer i mange størrelser og dimensjoner, og kan brukes til mange forskjellige ting. Du kan bruke zip-lock poser til å fryse kjøtt eller grønnsaker, holde styr på ekstra knapper, bære småpenger, organisere scrapbooking forsyninger, kunst forsyninger, perler, butikk snacks, til brød kjøtt eller grønnsaker til steking eller til å holde et barns små leker sammen . Alt i alt, kan bruken av zip-lock poser være så uendelig som fantasien din. Du kan bruke dem til å beskytte noe du ønsker å holde rent og tørt.

Zip-lock poser tilbys av mange forskjellige merker fra Hefty merke til den mer kjent Ziploc merkevare, og mange forskjellige store merkevarer. Å være et fast innslag i enhver husholdning, kan du finne zip lock poser på de fleste noen praktisk butikk.

Hvem oppfant glidelås sekker?


Patentert mai 1954 av Robert W. Vergobbi, har zip-lock poser gått mange design endringer for å bli det de er i dag. Dow Chemical Co. startet produksjon zip-lock poser i 1968, men i dag Ziploc merkevare markedsføres av SC Johnson & Co.

Hvordan er zip-lock poser laget?


Etenplast er smeltet ned til et punkt hvor det er ettergivende. Det helles deretter inn i en meget tynn form som er i form og størrelse av posen blir gjort. De lukkeanordninger for posene er dannet i separate støpeformer av større, tykkere plast. Nedleggelse sporene er så fjetret til leppene på baggies. Ziploc merke vesker er laget litt annerledes. Ziploc merke vesker tilbyr en glidelås bag i tillegg; disse glidelås poser har en plast glidebryteren glidelås som brukes til å presse leppene til posen lukket og å feste dem stengt.

Hvordan får glidelås fungerer?


Sporene på hver leppe av posen, kobler sammen som biter i et puslespill. Det er mannlig og en kvinnelig spor. De mannlige spor låser inn i kvinnens spor feste lukket og krever ganske et rykk for å bli åpnet igjen. Nedleggelsen er holdbar nok til at du kan holde posen opp ned og innholdet vil ikke søler ut på gulvet.

Bruken av Zip Lock Vesker


Allerede zip-lock poser blir brukt til alt. Bakeri selskaper tilbyr dem til kunder, slik at de kan reclose en pose med cookies. Zip lock baggies blir brukt for chip poser, poser med druer, salat blander; hundrevis av andre produsenter investerer i zip-lock poser til å lage sine egne produkter friskere og mer effektiv.

Zip Lock For You


Zip-lock poser er ganske billig og kan kjøpes i de fleste dagligvarebutikker og kiosker. Du kan finne den størrelsen som passer best til dine behov, og du kan shoppe rundt for å finne posen du finner mest holdbare.