Hovudside

Hvordan bygge et lerret Patio Cover

by Walther

Lerret patio dekker er allsidige, lett å rengjøre og attraktive tillegg til ethvert uteplass. De øker brukbarheten av et uteområde ved å gjøre det behagelig for bruk i altfor sol eller dårlig værforhold. Sette opp lerret skygge seil, som de også kalles, er en oppgave som de fleste gjør-det-selv-entusiaster kan administrere. Du kan enten suspendere seilduk fra siden av huset og noen innlegg, eller bruke alle innlegg å installere et dekke over en gårdsplass som er koblet fra huset.

Bruksanvisning


•  rull ut lerretet skyggen seile ut mot terrassen, etterligne posisjon det vil være i når du henge den. Koble en strekkfisk til hvert øye hull i skyggen seil hjørner. De fleste skygge seil er trekantede (tre festepunkter); men du kan finne firkantede, sekskantede eller andre figurer også.

•  Forleng strekkfiskene til sin største lengde og grave en 3-meter dypt hull ved enden av hver strekkfisk. Hullene bør være omtrent 8 til 10 inches bred.

•  Skjær et innlegg for hvert hull fra 4-tommers med 4-tommers utvendig karakter trelast. Stolpene skal være 3,5 lenger enn høyden du ønsker skyggen seil til å henge på. For eksempel, hvis du ønsker skyggen seil åtte meter høy, bør innleggene være 11,5 meter lang.

•  Bor et hull dimensjonert for 3-tommers krokene inn i slutten av hvert innlegg, rundt 5 til 6 inches fra den ene enden. Skru i øyekrokene. Sett inn et innlegg inn i ett av hullene og fylle hullet opp med vann fra springen - om lag tre fjerdedeler av veien. Legg til hurtigtørrbetong pulver til vannet, følge anbefalingene fra betongprodusenten, og rør med en pinne eller en hage eierandel å kombinere.

•  Sett i stolpen slik at den er i en 10-graders lean bort fra retningen av den skygge seil hjørnet det vil holde, med øyebolten vendt posisjonen av strekkfisk på det hjørnet. Hold for rundt 10 til 15 minutter mens betong sett, eller støtte opp stolpe med et tungt element som en hage benk eller stol. Betongen vil kurere i rundt fem timer. Gjenta med alle innleggene.

•  Klatre gardintrapp og hekte en D-sjakkel på hver øyebolten. Løfte hver strekkfisk og koble den til D-sjakler på innleggene. Vind strekkfiskene opp til skyggen seil henger stram mellom stengene.