Hovudside

Er Recladding en syntetisk Stukkatur House Bra eller dårlig?

by Walther

Den recladding prosessen innebærer å erstatte syntetiske stukkatur på et hus, og recladding i seg selv er ikke bra eller dårlig. Beslutninger om å erstatte stukkatur meste avhenge sin tilstand. Recladding kan hjelpe forlenge levetiden til et hjem ved å hindre andre problemer som bidrar til et hjem forverring.

Prosess


Syntetisk stucco Fasader består av flere lag som inkluderer en skum isolasjon bord, glassfibernett og en akryl belegg som ligner tradisjonell stukkatur. Recladding et syntetisk stucco huset innebærer å fjerne disse lagene og gjøre nødvendige reparasjoner til utforming eller vindsperre under dem. Bekledningen er kryssfiner eller annet materiale, som dekker rammen for å danne en solid vegg. Hvert lag av syntetisk stukkatur er nytt etter reparasjonen er fullført.

Water Damage


En entreprenør kan anbefale recladding når syntetisk stukkatur er i dårlig stand for å unngå ytterligere skade på huset. Syntetisk stukkatur er utsatt for bulker og sprekker når hagl, grener eller andre gjenstander streik den. Recladding kan være nødvendig hvis betydelige mengder vann siver inn i sprekker og sprekker av skadede stukkatur. Vann kan råtne veden innramming og vindsperre under overflaten. Recladding hjemmet ville være den eneste måten å få tilgang til råttent treverk og erstatte det.

Feilaktig installasjon


Feilaktig installasjon er en annen omstendighet som kan gjøre recladding et hjem nødvendig. For eksempel, Safeco Insurance, et hjem forsikring leverandør, bemerker at ingen del av syntetisk stukkatur bør ta kontakt med bakken. Stukk vil holde fuktigheten absorberes fra underlaget, noe som potensielt vil føre til råte og sterk muggvekst gjennom hele strukturen.

Betraktninger


Recladding kan føre til dårlige resultater når huseiere håndtere prosessen seg selv fordi det generelt er ikke en gjør-det-selv prosjekt. Videre installatører må vanligvis være sertifisert av et syntetisk stucco produsenten for å unngå tap av produktgarantien. Noen huseiere uforvarende skade syntetisk stukkatur ved piercing overflaten for å feste postkasser, gatenummer, hage slangeholdere og andre elementer. Hver gang overflaten er punktert, det er en sjanse vann vil trenge inn i åpningen, årsaken stukkatur å spenne og forringes den underliggende rammeverk.