Hovudside

Hvordan Tarp en Roof

by Walther


Ekstremvær som kompromitterer taket ditt kan forlate hjemmet utsatt for betydelig skade, særlig på grunn av vanninntrengning. Et riktig sikret plast presenning gir en rask og effektiv-men midlertidig-løsning for å hindre ytterligere skade. Du kan dekke flere områder av skade med ett eller flere store tarps eller bruke mindre tarps for lokaliserte skader i separate områder. Husk at mindre tarps kan være lettere å håndtere, og du kan "søm" tarps sammen om nødvendig. Velg heavy-duty polyetylen tarps for maksimal slitestyrke.

Bruksanvisning


•  Undersøk taket innvendig og / eller utvendig for tegn på skade, inkludert misfarging, fordypninger, hull, og manglende takmaterialer. Også inspisere blinker på VVS ventiler, tak daler, vegg ledd, og andre områder for skade.

•  Dekk noen hull eller fordypninger med 5/8 tommer eller 3/4-tommers utvendig-grade kryssfiner. Kutt kryssfiner lapp til størrelse med en sirkelsag så det strekker seg langt utover det skadede området på alle sider. Sentrer lappen over skader og fest den til den omkringliggende taktro med 2 1/2-tommers dekk skruer drevet i hvert hjørne av plasteret og hver 8. inches i mellom, ved hjelp av en batteridrevet drill / driver. Patcher bidra til å hindre ytterligere skade fra fallende gjenstander og beskytte mot noen stepping gjennom et hull eller på svekket tak terrassebord.

•  Fold presenning og sentrere den over det skadede området slik at dens øverste kanten ligger over taket peak og strekker seg minst 2 meter ned tilstøtende tak flyet. Det er svært nyttig å ha en assistent for tarping prosessen.

•  Legg en eller flere deler av en etter tre trelast over nedre kant av presenning. Trelast må rage ut duken sidekanter, og bør være skråstilt til den ene side horisontalt, for å fremme drenering. Rull opp presenning kanten, med trelast inne, to eller tre ganger, opprettholde liten pitch for drenering. Legg et andre lag av en etter tre trelast på toppen av rullen, deretter sikre trelast og presenning til taktro med 2 1/2-tommers dekk skruer.

•  Flytt til den øverste kanten av presenning og gjenta den samme prosessen med å rulle opp og sandwiching presenning i trelast. Trekk presenning stramt og fest den øvre kanten til bekledningen, som før. Det er viktig å få presenning stramt for å hindre vind fra kjøring under og til slutt rive presenning.

•  Fest begge sidekanter av duken med 3- eller 4-fot lange stykker av en-på-tre trelast og skruer. Gap bitene en fot eller så hverandre for å tillate for drenering, og sikre presenning langs hele lengden på hver side. Det er ikke nødvendig å rulle sidekantene av duken inn i trelast.

•  Lag en lekkasjefri søm mellom to tarps ved å overlappe den nederste kanten av den øvre presenning og den øverste kanten av den nedre presenning. Rulle opp begge tarps over én-for-tre eller to-by-fire trelast, gjør tre fullstendig ruller. Fest rullen til taket dekk med 3-tommers skruer.