Hovudside

Hvordan bygge en tre gate for personvern Fekting

by Walther

Hvordan bygge en tre gate for personvern Fekting

Hvis du har et privatliv gjerde, men fortsatt trenger tilgang til verftet på den andre siden av gjerdet, bør en enkel gate gjøre utslaget. Legg igjen en 3-fots åpning for porten når man setter opp gjerder. Det må også være en gjerdestolpe på hver side av åpningen for å bidra til å støtte privatliv gate. Når åpningen er klar, lage og sette opp porten er ikke vanskelig, og bør ikke ta mer enn en halv dag for nybegynneren.

Bruksanvisning


•  Skjær to-by-fire styrene å bygge en ramme for porten. Du trenger to styrene som er 2 meter 11 inches lang. Disse er for toppen og bunnen av rammen, og er kortere enn bredden av åpningen for å tillate svinge av porten. Skjær to styrene til fire meter lang. Disse er de sider av rammen.

•  Nail styrene sammen med 3-tommers tre negler. Plasser de 4-fot brett ned slik at de kjører opp og ned foran deg. Plasser de to-fots-11-tommers plater på toppen og bunnen av 4-fot brett. Dette vil være i dørkarmen. Hammer i negler for å koble dem sammen.

•  Mål avstanden fra et hjørne av rammen til motsatt hjørne og kutte en to-by-fire bord for å få plass. Dette vil gi styrke til rammen. Bruk en gjærkasse å kutte endene av brettet til en 45-graders vinkel, slik at de to-by-fire vil passe på en diagonal vinkel inn i de motsatte hjørnene av rammen. Når diagonal styret er på plass, til spiker gjennom ramme styrene og inn i diagonal bord på hver ende sikre det.

•  Cut boards som er i samme bredde og tykkelse som gjerdet slats til samme lengde som gjerdet lamellene.

•  Legg rammen ned og plassere lamellene som du bare kuttet på toppen av rammen. Sørge for at de selv og spikre styrene til rammen.

•  Fest hengslene til gate. Du bør bruke tre hengslene for å sørge for at det er nok støtte. Plassere en 1 ½ meter fra toppen, en 1 ½ meter fra bunnen og en i midten. Bruk en skrutrekker til å feste dem.

•  Løft porten opp til sin plass i åpningen og markere hvor hengslene er på gjerdestolpe. Bore pilothull i innlegget, og deretter bore i skruene for å feste gate. Det er best hvis noen hjelper deg med dette trinnet.