Hovudside

Om Straw Bale Gjerder

by Walther

Når folk tenker på et gjerde, er det vanligvis den hvite-picket variasjon, som omfatter smale plater av tre festet på avstand med mellomrom i mellom dem. Selv halm bale gjerder er mer komprimert og synes mindre luftig, de som har dem setter pris på deres evne til å regulere temperaturen og høres mer effektivt. I tillegg, halm - teknisk stilkene som gjenstår når korn høstes - er svært vennlig til miljøet fordi det er en naturlig avfallsprodukt.

Historie


Folk har konstruert bygninger med naturlige materialer for en lang tid, men populariteten til å bruke halm spesifikt har økt jevnt og trutt som bekymringer om å beskytte miljøet har vakt internasjonal oppmerksomhet. Ankomsten av maskiner i stand til lett å danne stilkene i tettpakkede, tette bunter øker appellen til å bruke halmballer i konstruksjonen og samtidig gjøre valget mer rimelig og logisk i visse områder av verden hvor halm er rikelig.

Funksjon


Halmballer er et utmerket valg for økologisk bevisste individer fordi buntene er kjent for sin overlegne isolasjon, lyddemping og ikke-giftige egenskaper, samt deres styrke og holdbarhet. Materialets evne til å bidra til å regulere temperaturen og hindre lyden fra å trenge stilkene kommer fra tetthetsballene har etter at de er sammenpresset. Som et resultat, kan gjerder konstruert fra halmballer tillate grunneiere for å spare betydelig på både oppvarming og avkjøling, og også skape et miljø som er mer fredelig og trygt.

Konstruksjon


Bygge en halm bale gjerde oppnås best med flere personer bidrar til å løfte, sted og sikre bunter. Først bør grunneiere snakke med en ekspert på halm bale konstruksjon for å fastslå den eksakte krav for prosjektet basert på ønsket størrelse på gjerdet, geografi, lokale værforhold, økonomiske krav og tilgjengelige materialer de. Du bør også spørre lokale myndigheter hvis det kreves tillatelse.

Etter å ha tatt vare på foreløpige detaljer og avgjør om en murstein, betong, stein eller sand foundation er best, må du grave til ønsket dybde i bakken for å sikre en stabil fotfeste for den fremtidige strukturen. Deretter stable halmballer side om side på toppen av plast plasseres over foundation for å hindre fukt innsig fra bakken. De individuelle bunter bør være sikret med armeringsjern og deretter enten med hønsenetting eller stukkatur netting rundt hele gjerdet, dekket med et lag av materiale på toppen, slik som stål, for å forsterke og beskytte gjerdet ovenfra.

Fordeler


Halm er et ideelt byggemateriale fra et miljøsynspunkt, fordi det er en naturlig avfallsprodukt som exacts ingen økologiske kostnader til å anskaffe eller bruke. Men et gjerde konstruert av en slik fornybar produktet ikke bare maskene godt med en økologisk bevisst livsstil, det hjelper også spare eiendomsbesittere penger som følge av halm lange levetid, avanserte temperatur-kontroll egenskaper, og evne til å bufre lyd.

Betraktninger


Halm er svært utsatt for fuktskader, noe som krever grunneierne som bruker materialet i utendørs konstruksjon for å bruke ekstra forsiktighet for å sikre sin tørrhet. Hvis de ikke gjør det, vil siving slutt gjøre gjerdet ustabil og utsette å råtne, noe som fjerner poenget med å bygge en i første omgang.