Hovudside

Ideer for en sittegruppe på en Front Porch

by Walther

Ideer for en sittegruppe på en Front Porch

Verandaen er den funksjonen som gir besøkende første inntrykk av hjemmet ditt. Hvis du har en stor nok verandaen, bør du benytte deg av plassen ved å legge til en sittegruppe. Tillegg av en sittegruppe vil gi gjestene et inntrykk av at ditt hjem er varmt og innbydende. Sittegruppen gir også din familie med et sted å sitte ute og nyte landskapet og nabolaget lyder.

Samtale Set


En samtale satt kombinerer alle elementer av møbler avgjørende for utendørs underholdende. Avhengig av størrelsen på settet du får, kan en samtale sett inkluderer et salongbord, slutt bord, sofa og to utendørs stoler. Disse settene er vanligvis konstruert av vidje eller smijern. Tabellen kan ha et glass innsats toppen eller være konstruert utelukkende av flettet. Seter vanligvis kommer med store puter laget av værbestandig materiale ideell for utendørs bruk. Denne type sitteplasser ordning ville være ideelt for å arrangere en brunsj eller ettermiddag teselskap. Se etter samtale sett for salg hos din lokale plen og hagesenter eller hjemme forbedring butikken.

Husker / Gliders


Husker og seilfly er favoritt valg for en sittegruppe på en veranda fordi folk kan slappe av utendørs med den rytmiske bevegelsen av svinger frem og tilbake. Hvis du ønsker å installere en veranda swing, må du ha et solid tak over verandaen for å henge swing. Ideelt sett bør swing henges fra overliggende gulvbjelker eller sterke bjelker for å tåle vekten av mennesker svingende. Hvis din veranda ikke har et tak eller en balkong ovenfor, er en glider den alternative alternativet. En glider beveger seg frem og tilbake som en sving, men er opphengt i sin egen ramme slik at den kan plasseres hvor som helst. Den typiske konstruksjonsmateriale for husker og seilfly er tre, men du kan finne noen med metallrammer og myke puter.

Benk Seating


Hvis du har en liten veranda, kan du optimalisere din plass ved å installere benk sitteplasser rundt omkretsen av verandaen, som forlater sentrum av verandaen åpen for et lite bord. Du kan ytterligere øke nytten av verandaen ved å legge til et hengslet lokk på benker slik at du kan lagre ting som hagearbeid forsyninger. Hengslene kan lett bli kamuflert med puter eller lange puter som også gjør benkene mer behagelig. Du kan kjøpe puter eller lage din egen ved å sy stoffet dekker for tykke biter av skum.

Gyngestoler


Gyngestoler er en tidløs trekk ved verandaen sitteområder. Litteratur og film er fylt med bilder av folk slapper av på en verandaen gyngestol på varme sommerdager. Selv om de kan bære en forening med fortiden, det er faktisk gyngestol stiler som kan passe med moderne dekorere stiler. I tillegg til den klassiske tre stige-back rocker, kan du finne Adirondack stil gyngestoler, flettet gyngestoler og selv glider-stil gyngestoler. To gyngestoler på verandaen, kanskje med en liten drikke bordet mellom dem, vil gi gjestene dine inntrykk av at ditt hjem er avslappende. Du kan bruke gyngestoler separat eller kombinere dem med en benk eller utendørs sofa for å fullføre sittegruppe.