Hovudside

Hjelpe med å designe Decks & Patios

by Walther

Hjelpe med å designe Decks & Patios

Investere tid i å snu en enkel dekk eller uteplass i en fin stue. En liten uteplass med lokk kan bli en ekstra spisestue, for eksempel. Et dekk med en lagringsplass på den ene enden kan bli en utendørs underholdning område. Lag enten en kortstokk eller uteplass for en ferie følelse ved å inkludere møbler, planter og media utstyr. Bygge et dekke for å gjøre plass brukbart på flere dager i året.

Vet bygningen koder


Finn ut eventuelle restriksjoner på bygging eller ombygging fra lokale bygningsmyndigheter. Finne ut om et dekk eller uteplass må bygges en viss avstand fra eiendommen linjer, for eksempel. Spørre om tillatelser som trengs eller nødvendige inspeksjoner under bygging eller etterpå. Ikke anta at du kan installere et utekjøkken på en gårdsplass uten å følge byggeforskrifter. Sikre at det er tillatt å bygge en kortstokk uten å informere naboene.

Gjennomgang Alternativer for Materialer


Forsknings byggevarer. Undersøke ulike tresorter, opsjoner for bygging av en kortstokk fundament og maling eller beis som vil gi ønsket effekt til uteplass innlegg eller terrassebord. Du ønsker kanskje å konstruere et dekk på forhåndslagde påler. Se på terrasser og dekk hjemme hos venner for å få flere ideer. Se etter måter å gjøre et dekk eller uteplass passer ditt hjem arkitektoniske utforming. Du kan for eksempel bruke murstein over betong for et eksklusivt uteplass nær foran inngangen til ditt hjem.

Lær Bygge Basics


Skaffe dekk og uteplass design bøker og magasiner. For å fullt ut forstå detaljene involvert i å velge et dekk eller uteplass å bygge, må du bli kjent med grunnleggende trinnene til dekk eller uteplass designer. Gå på nettet for å undersøke denne informasjonen også. For eksempel, en konkret patio overflate must skråningen litt til skjørt vannet vekk fra huset fundament. Du må forstå disse typer prinsippene selv om du leie noen til å utføre mye av arbeidet.

Myke opp Space Med Planter


Utforme et dekk eller uteplass plass med landskapspleie. Et konkret uteplass kan se tøffe uten ramme av busker eller blomster. Et stort dekk uten containere med planter kan også se for streng. Skisse planter og landskaps lommer langs grensene til en gårdsplass eller dekk i løpet av planprosessen.

Utforme en Cover Space


Lag et dekk eller uteplass dekselet på planleggingsstadiet. Det kan være lurt å konstruere veranda dekselet som en del av huset taket design for å gi stabilitet under stormer. Et annet alternativ er å installere et stoff markise eller uttrekkbar markise som kan utvides eller trekkes tilbake med fjernkontrollen. Før du velger en faktisk design for et dekk eller uteplass veranda taket, se for seg hvordan din familie vil bruke utendørs plass. Hvis du for eksempel gjøre deg mye utendørs grilling, kanskje du ikke ønsker å plassere et stoff markise direkte over dette matlaging plass. Flytt grilling området lenger inn i verftet plass for å minske risikoen for brann.