Hovudside

Slik fjerner akryl emalje Fra Ceramic Tile

by Walther

Slik fjerner akryl emalje Fra Ceramic Tile

Du har nettopp malt et møbel eller en bil med akryl emalje maling, og du undret på jobben din når du merker maling over gulvfliser. Hvis dette høres kjent ut, handle raskt for å rydde opp i det akryl emalje av din keramiske gulv før det tørker. Du kan fjerne akryl emalje maling som allerede er tørket. Akryl emaljemaling er vannløselig, noe som betyr at det er nok vann, trykk og varighet vil ta maling av den keramiske gulv.

Bruksanvisning


Wet Emalje Paint


•  Blot opp så mye våt akryl emalje som du kan med en tørr fille. Du kan fjerne det meste våt maling fra fliser på denne måten.

•  Fukt en annen fille, og skrubbe det berørte området. Resten av den våte malingen vil komme rett opp. Skyll kluten, og gjenta. Alt av akryl emalje maling bør løsne fra din keramiske fliser.

•  Tørk opp farget vann med en tørr fille. Gjenta trinn 2 og 3 til det ikke er flere spor av maling på keramiske fliser.

Tørr Emalje Paint


•  Fukt en klut, og skrubbe det berørte området. Hvis farging er små og ikke veldig gammel, skal du se akryl emalje begynner å løsne.

•  Skyll fille med varmt vann, og gjenta trinn 1. Noen anvendelser av vann og noen gode scrub kan være nok til å fjerne maling fra din keramiske fliser.

•  Fyll en skål med oppvaskmiddel og varmt vann. Ved hjelp av en liten skurebørste, skrubb maling igjen på flis. La såpe og vann for å sitte på det berørte området for et par minutter.

•  Tørk bort såpe med en våt klut, og undersøke området for flekker. Gjenta trinn 3 hvis nødvendig. Tørk området når du er ferdig. Hvis du fortsatt ser flekker, går du videre til trinn 5. Du kan fjerne de fleste emalje malingsflekker med en såpe skrubb og gjentatt skylling.

•  Tørk området, og påfør et tynt lag med teknisk sprit med en fille. Arbeid rubbing alkohol i det berørte området, rubbing alkohol i med en fille. Gjenta alkohol suge, og vaske området med såpe og vann. All maling må fjernes på denne tiden.