Hovudside

Hvordan du rengjør en Norwalk Juicer

by Walther

Norwalk juicers er et fast innslag i mange husholdninger, som de gir ferskpresset juice ved å trykke på en knapp. Dette eliminerer behovet for å kjøpe forhåndslagde saft eller juice fra konsentrat, som ofte inneholder sukker og andre usunne tilsetningsstoffer. Som juicer slår et solid stykke frukt til en flytende juice, det kan felle cellulose og andre partikler, krever juicer som skal rengjøres skikkelig etter hver bruk. Dette vil holde juicer fri for bakterier og forlenge levetiden på denne praktiske kjøkken apparatet.

Bruksanvisning


•  Skyll juicer etter hver bruk. Dette vil tillate fruktpartikler for å skylle bort enkelt, i motsetning til tørket frukt som er vanskelig å fjerne når den juicer er igjen å sitte i flere timer.

•  Ta skjermen av juicer, som hindrer massen fra å passere gjennom maskinen. Skyll den i vasken med varmt vann og oppvaskmiddel. Skrubb med en tannbørste for å fjerne partikler som sitter fast mellom fibrene i skjermen.

•  Fyll juicer beholderen med varmt såpevann, og svisj å skylle innsiden av juicer. Dette vil skylle deler som ikke er lett flyttbar. Bruk en tannbørste for å komme inn i blader og andre små sprekker i juicer.

•  Skyll med varmt vann, og la lufttørke, eller tørre lett å nå deler med et håndkle.