Hovudside

Instruksjoner for Installere Vinyl Fasader Over Vinyl Siding

by Walther

Instruksjoner for Installere Vinyl Fasader Over Vinyl Siding

Vinyl Fasader er en økonomisk og energieffektivt alternativ for ditt hjem eller bedrift utvendig. En attraktiv funksjon av vinyl er det ofte kan installeres over eksisterende ytterkledning. Men installerer vinyl Fasader over eksisterende vinyl Fasader kan være utfordrende, og noen ganger er det bare ikke kan gjøres. Det krever å finne veggen stenderne og plassere en flat, stiv overflate over den gamle ytterkledning først. Et godt valg for dette er fan-fold skum isolasjon. Disse skum boards legge til en liten mengde isolasjon, men den virkelige grunnen for dem er å etablere fast underlag mot å plassere ny ytterkledning.

Bruksanvisning


•  Marker flekker på toppen og bunnen av veggen som angir hvor piggene er plassert. Du bør være i stand til å gjøre dette ved å finne hvor gammel ytterkledning har blitt spikret på plass.

•  Installer fan-fold skum isolasjon over eksisterende ytterkledning ved å spikre platene midlertidig på plass i hjørnene. Bruke krittstrek og merkene som viser hvor piggene er, markere vertikale linjer på skum bord. Permanent installere skum ved å spikre den langs linjene inn i stenderne.

•  Finn lavmål av huset ved hjelp av et nivå og krittstrek. Etter ytterkledning produsentens anvisninger, bruker krittstrek for å markere en grunnlinje på høyden angitt ovenfor det laveste punktet. Fest en forrett stripe til huset på denne linjen.

•  Installer innenfor og utenfor hjørnestykker. Fordi vinyl utvider og kontrakter med temperaturer, ikke hamre spiker stramt - la ca 1/32 tomme av plass under hodene. Også, la 1/4 tommers under takskjegget, og utvide hjørnet stykker 1/4 tomme under lavmål av den gamle ytterkledning. Fasader vil passe inn i disse brikkene og skjule gammel ytterkledning, med plass til å utvide.

•  Installer J-kanal rundt kantene av dører, vinduer og ikke-flyttbare hindringer og langs skrå takskjegget. Installere undersill kanal på undersiden av vinduene og under horisontale takskjegget.

•  Installer ytterkledning stykker ved å starte på bunnen, sette bunnen av den første lengden av ytterkledning på starteren stripen. Spiker ytterkledning paneler gjennom pre-punched spilleautomater. Hammer spiker gjennom sentrum av sporene, og ikke glem ikke å hamre neglene stramme. Fasader skal være sikre, men la nok plass for ekspansjon.

•  Sjekk strimler for nivå installasjon hvert femte lengder og foreta nødvendige justeringer.

•  Overlapping tilstøtende paneler ved en tomme, og rave leddene ved ca 4 meter. For kortere deler av muren, unngå skjøter helt.

Tips og advarsler


  • Hvis toppen kjøring av ytterkledning må kuttes for å passe, bruker snap-lock verktøy for å lage låseknastene langs klippekanten. Disse vil låse ytterkledning panel inn i undersill kanal.
  • Spik må trenge gjennom tre pigger med minst 3/4 tomme. Hvis de ikke gjør det, vil lengre negler være nødvendig eller du kan trenge å strippe den gamle ytterkledning.
  • Ikke caulk ytterkledning på kantene eller ledd.