Hovudside

Ideer for Window Tynne gardiner

by Walther

Ideer for Window Tynne gardiner

Tynne gardiner er laget av tynne, ofte gjennomsiktig stoff. Tradisjonelle tynne gardiner kan ha vevd mønstre, mens mer up-to-date tynne gardiner er gjenget med farge i mer intrikate vever enn eldre ren gardin stiler. Huseiere ofte henge tynne gardiner på grunn av gardinene 'dekorative allsidighet.

Sheer Gardiner med Draperies


Legg tynne gardiner til dine draperier for å utfylle alle rommets farger. Heng de tynne gardiner på den indre stang av en dobbel gardin stang. Henge draperier på den ytre stang. De tynne gardiner 'ekstra lag med stoff gir et dekorativt element som gardiner bidrar til å kontrollere lys flyt. Lukke både gardiner og de tynne gardiner for å blokkere solen helt; åpne gardinene og la de tynne gardiner lukket for å slippe inn mest mulig av sollyset. Den litt filtrert lys gir rommet en naturlig atmosfære, noe som ytterligere understreker rommets fargevalget.

Tynne gardiner for små mellomrom


Fordi du må administrere mange detaljer uten mye plass, er det utfordrende å dekorere små mellomrom. Tynne gardiner bidra til å åpne opp en ellers stramt og overfylt rom. Bare henge gulv-til-tak ren gardin paneler fra vegg til vegg for å visuelt utvide plassen og skape en mykhet i rommet.

Semi-Tynne gardiner


Hvite blyant-fold semi-tynne gardiner, kombinert med en hvit Liftgardin, tillate solskinn å kikke inn i et rom og skape en skarp, frisk og luftig følelse. Bruk en hvit gardin stang for å fullføre rent utseende. Dette semi-sheer vindu behandling fungerer godt med off-white vegger og møbler, samt en skvett av levende turkis.

Sheer Scarf Curtain


Sheer skjerf gardiner henge på vinduet i en rekke måter; det ligner på hvordan du kan bruke skjerf rundt halsen i flere forskjellige stiler. I en swag og hale format, stupbratte skjerf gardiner pryder en luftig og åpen solrom. Drapere stupbratte skjerf gardiner i løpet av ren gardin paneler, eller kombinere dem med semi-ren gardin paneler eller standard gardin paneler.