Hovudside

DIY Wood Yard Dekorasjoner

by Walther

DIY Wood Yard Dekorasjoner

Et par velplasserte lunefull eller rust pynt kan legge til et notat av sjarm til din gårdsplass eller hage, og verksted innredning doesnâ € ™ t trenger å koste en bunt. Du kan resirkulere avskjær og søppel i quirky kunst og nyttige møbler. Klassiske innendørs spill er både rekreasjon og dekorativ når forestilt for plenen. DIY står for Dekorative Fantasi Yard når du gjør det selv.

Game On


Et sett brobdingnagian dominobrikker gir hjernen og kroppen mild trening i en sommer verftet. Gjør de 28 dominobrikker fra store, pusset 7-tommers biter av ett-fire bord. Bruke tre som har en finkornet og ingen knuter; når du slår over dominobrikker, trenger du ikke vil at motstanderen til å se hva du holder. Når veden kappes og kantene slipt, har du ganske standard domino brikker - men på 3 1/2-av-7 inches, de er mye større. Flekker på treverket en dyp farge eller male det flat svart. Lag en rund sjablong og nøye måle avstand, male hvite prikker på den ene siden av dominobrikker. Beskytt flekken og malte prikker med et lag med klar lakk eller polyuretan og oppbevar dem på et lerret vaskepose når de ikke er koblet over plenen.

Bønner og Morning Glories


Lag en rustikk hage tipi som er en dekorativ obelisk for midten av vegetabilsk patch - eller sette noen i hjørnene eller rundt kantene av hagen. Bruk grener innpakket med wire og vinranker i en tipi form til å trene blomstring og fruiting vinstokker for en høy sommer avling på en iøynefallende ramme. Sunset magasinet antyder trær som willow pleier å være fleksible mens eik, alm og eple grener er tøff nok til å vare i noen år. Fan ut bunnen og samles polene nær toppen, innpakking og sikre dem med kobbertråd, og deretter dekke tråden med et flettet tau av vinranker. Tipien kan flyttes lett å dra nytte av endringer i landskaps fra år til år.

Artsy Potting Bench


Finn shabbiest, gamle tre dører eller louvered skodder i junk haug og bevare sin peeling maling og distressed finish med tydelig matt lakk. Fest en tre bord saget i to med slått ben til døren og legge en stabiliserende kryssfiner lavere hylle. Gjenvunnet pepperkaker brak støtter en tre hylle eller to over bordplaten gi plass for små verktøy og blomsterpotter eller plante skjerm. Male bordet og hyller med chipping melk maling i samme falmede farger som dør eller skodder. Parkere den "antikke" potting benk mot garasjen eller et gjerde. Bruk den som en lemonade-og-cookies eller ettermiddag-te anretningsbord når du slapper av i hagen.

Fairy Fence


Bore hull i en gammel tre gjerde og fylle dem med glass kuler. Industriell styrke lim påføres kantene av hullene holder kulene på plass hvis hullene er en tett pasning. Variere marmor farger og random plassering så regnbuens skaft av lys som kommer gjennom gjerdet synes tilfeldig. Tog blomstrende vinranker langs gjerdet og skjule noen små malte fuglekasser i vinrankene. Jevnlig beskjære vinrankene, slik at de ikke dekker kulene.