Hovudside

Hvordan Design Storage Units for en Garage

by Walther

Hvordan Design Storage Units for en Garage

Designe og bygge lagringsplass for din garasje ved hjelp av nye eller resirkulerte materialer. Ta deg tid til å trekke enhetene du ønsker i detalj, slik at den nye lagring vil se finere. Før du setter deg ned for å lage skisser, tenke på hvordan din familie bor. Lagringsområdet skal romme verktøy, sportsutstyr, hobbymateriell og hagearbeid forsyninger på måter som passer din families livsstil. Tenke i form av å skape enheter for å skjule alle dine rot, men gjør alt tilgjengelig og lett å finne.

Bruksanvisning


•  Mål din garasje gulvplass med bilen parkert på plass. Finn den lengste veggen område å bygge skap eller velge et hjørne for å installere en L-formet lagringsområde. Bygge skap-type oppreist skap ut av 2-av-8 trelast styrene å danne hver enhet form. Konstruere disse skap som side-by-side identiske enheter som vil skjule hyller bak velsittende dører.

•  Opprett rammeverk for hvert skap som er ca 4 meter bred med 8 meter høye. Gjør hver enhet minst 18 inches dyp forfra og bakover. Dekke ryggen av enheter med sponplater eller kryssfiner. Dekke alle ekstra plass med kryssfiner. Installere pre-laget hyller som vil holde plast hyller og kasser for verktøy og små diverse elementer. La ett kabinett åpen for å installere en hengende stang for strøk eller gamle klær. Sett noen hengende kroker inni dørene også. Installere hyller, lagring holdere og kroker for å utnytte hver kvadratcentimeter av hvert skap uten bortkastet plass.

•  Skjær to side-by-side dører ut av kryssfiner til å passe hver oppreist enhet. Gjør disse dørene for å møte i midten av oppreist kabinett. Installere et håndtak på hver dør for enkel åpning. Male enheter med halvblank eller høyglanset maling. Lå gamle linoleum eller plast ark på toppen av hver enhet for å beskytte overflatene mot riper. Butikken plast bokser fulle av sjelden brukte elementer eller julepynt på toppen av enhetene. Kjøpe små garasje bokser å plassere i bunnen av skapene som vil holde tørr Dyremat, plengjødsel eller potting jord.

•  Skru plastbelagt stålkasser til skapdørene. Butikk filler, pensler eller små bokser med hundefôr i disse små binger. Installere en pegboard på et par av skapdørene til å holde små biter av tau, ruller med tape eller små håndverktøy. Label plast skuffer og hyller som passer de indre hyller for å oppgi hva som er i slike containere. Gjør lette minst en tomme høy å gjøre elementer lett å finne. Bruk hver lagringsenhet for en kategori av elementer. For eksempel lagrer hjem byggevarer i én enhet. Sett bildeler i en annen. Organisere hageredskaper og plen forsyninger i en annen. Hold en liten lommelykt på toppen av en enhet for å finne elementer lett etter mørkets frembrudd.

Tips og advarsler


  • Besøk loppemarkeder og verksted salg for å kjøpe gamle kjøkken beholdere og sølvtøy skuff caddier. Bruk disse beholdere for å hjelpe organisere din garasje lagring enheter.