Hovudside

Hvordan en fettutskiller Works

by Walther

Hvordan en fettutskiller Works

Oversikt


Hva er en Grease Trap?


En fettutskiller, eller fett jagerfly, er et rørleggerfunksjon laget for å hindre fett og andre faste materialer fra å komme inn en septiktank. Hvis fett går kloakken, vil den størkne og danne en fast masse. Disse faste masser forårsake sikkerhetskopier, tresko og sprukne rør. Fett feller er vanligvis brukes i restauranter og andre fasiliteter hvor mye fett blir brukt, og har kapasitet til å gå ned i avløpet. For å hindre at fett fra å gå ned i avløpet i disse anleggene, er en fettutskiller installert. Alle kommersielle kjøkken områder i USA er, ifølge loven, forventes å ha fett feller installert for å samle fett før den kommer inn i avløpssystemet.

Hvordan kan et Grease Trap arbeid?


En fettutskiller fungerer ved å fange absolutt alt som går gjennom avløpet, inkludert vann, fett, og andre faste og flytende materie. En fettutskiller har to separasjons bassenger. Den første bassenget fylles med all materie som dreneres fra vasken. Det er uansett avkjølt. Når fettet er avkjølt, størkner det, bli en solid. Både det faste stoff og den stivnet fett flyter til toppen, slik at væsken i bunnen av den første vask. Mot bunnen av det første basseng er et rør som gjør det mulig for all flytende materiale å strømme inn i den andre vask. Den andre vask blir brukt til å felle noen ekstra fett som kan ha kommet gjennom det første bassenget, slik at den samme prosess gjentas. Den fettutskiller må renses for å fungere ordentlig, og det er mulig for den fettutskiller for å bli for full til å fungere.

Advarsler om Grease Traps


Hvis en fettutskiller ikke har blitt renset ut skikkelig, kan tresko være mulig. Det er mulig å ha tresko i den inngående linje, utgående linje, og crossover pipe, men disse er ikke all grunn til fettutskiller være full. Hvis fettutskiller lekker eller overfylte, ta kontakt med din fettutskiller produsenten umiddelbart, og de vil sende ut en pumpe lastebil for å tømme fettutskiller og test for funksjonsfeil. Hvis du opplever andre problemer med fettutskiller, ta kontakt med produsenten eller leie et fett pumpe lastebil for å komme til din posisjon og tømme fettutskiller.