Hovudside

Hvordan Juster Stikker skjermen dører for Sliders

by Walther

De fleste gårds slider dører har en skjerm dør panel på utsiden. Dette gjør det mulig å åpne glidebryteren for å tillate frisk luft inn og la bugs ut. Skjermen døren skal gli så glatt som glass skyveknapp. Noen ganger derimot, vil skjermen døren stokk eller syltetøy som du åpner eller lukker den. Dette er vanligvis på grunn av valsene eller en skitten spor. Justere en stikker skjermen døren for glidere kan innebære å erstatte noen deler.

Bruksanvisning


•  Åpne skjermen døren halvveis. Finn justeringsskruene for rullene. Skruene er vanligvis på nedre kant på hver side. Vri skruene med klokken med en Phillips-skrutrekker. Dette reiser skjermen døren ruller inn i rammen og senker døren.

•  Skyv skjermen døren der de to små hakk er i det nedre sporet. Disse hakkene tillate rullene for å fjerne spor når du fjerner og installerer skjermen døren. Grab skjermen døren på begge sider og løft den opp mens svingende bunnen av døren mot deg. Senk døren når de nedre hjulene fjerne nedre spor. Legg skjermen døren på et flatt underlag.

•  Spin rullene på skjermen døren med fingeren. Rullene skal trille fritt. Hvis det er skitt eller sot på rullene, rengjør den av med en fille og trykkluft. Prøv å spinne hjulene igjen. Hvis valsene fortsatt ikke rotere fritt, er det nødvendig å skifte dem ut.

•  Skyv en flat skrutrekker mellom kroppen av roller og innsiden av skjermen døren. Lirke valseenheten ut av skjermen døren. Ta forsamlingen til et hjem forbedring sentrum og matche nye forsamlinger til de gamle.

•  Skyv den nye rulleanordninger på plass under skjermen dørkarmen. Forsamlingene vil låses i posisjon.

•  Rengjør øvre og nedre skjermen døren spor. Støvsuge ut skitt og rusk. Rett ut eventuelle bøyer i siden av sporet med en tang. Gni parafinvoks inn i de øvre og nedre spor. Ikke smør sporene eller rullene som smøremiddel tiltrekker og holder skitt.

•  Sett toppen av skjermen døren i den øvre sporet og skyv bunnen i den nedre spor. Slå valsen justering mot klokken for å senke rullene og heve døren. Skyv døren helt åpen og helt tett, teste høyden på hjulene og lysbilde. Juster rullene opp eller ned etter behov inntil skjermen døren glir uten avbrudd.