Hovudside

Hvordan Fest Mobile Home Gulv

by Walther

Mobile home listene gir beskyttelse for bunnen av mobile hjem og også øker energieffektiviteten, noe som vil redusere oppvarming og kjøling regninger. Sterk vind kan piske under en bobil som ikke har noen skjørt, forårsaker en sjokkerende mengde av varmetapet. Anvende mobile hjem listene er en grei prosess, men du trenger en hjelper for å bistå med knipser en krittstrek og andre oppgaver. Ta deg tid til å gjøre det riktig.

Bruksanvisning


•  Undersøk i grunnen rundt hengeren. Fjern eventuelle steiner og glatt eventuelle ujevnheter slik at bakken rail kan legges ut jevnt.

•  Marker en krittstrek på den mobile hjem. Toppen tilbake rail går under nedre kant av hjemmet. Stå på ett hjørne holder krittstrek og har assistenten stå på motsatt hjørne av den samme veggen, holder den andre enden. Trekk linjen lært, sørg for at det er nivå og snapper den. Gjenta denne prosessen rundt alle sider av hjemmet.

•  Fest toppen tilbake skinnen til den mobile hjem med skruer eller spiker, med krittstrek som en guide for å holde skinnenivå. Gi rom for metallet å utvide og kontrakt ved å ikke overstramme skruene og etterlot seg en 1/2-tommers gapet mellom hver skinne.

•  Sett ut bakken rail. Bruk et nivå for å skape en rett linje fra ett hjørne av hjemmet til bakken, markere stedet, gå til neste hjørne og gjenta. Når du har hvert hjørne merket, bruke krittstrek eller strekke en nylon snor langs bakken for å veilede bakken rail. Plasser bakken jernbane over linjen eller strengen og kjøre bakketopper gjennom sporene i skinnen. Plasser piggene hver 19 inches.

•  Mål fra bakken jernbane til en 1/2 inches under bunnen rail på hjemmesiden. Bruk denne målingen til å kutte panelene før installasjon.

•  Lag faner lock hver 4 inches langs panelene, på toppen og bunnen, med en smekklås punsj verktøyet. Plasser smekklås verktøyets kjever på hver side av panel og presse for å skape låsetappen. Plassere panelene med tappene vender utover, slik at de vil henge seg fast i kantene på bakken og bunnskinnen.

•  Koble panelene, interlocking dem ved hjelp av interlock faner og montering kanten ned i bakken rail. Bend hjørnepaneler over kanten av et bord for å skape en skarp hjørne.

•  Legg toppen foran jernbane. Start i et hjørne og jobb deg rundt i huset, passer toppen foran jernbane over panelet og sikringsanlegg det med toppen tilbake rail å lage en ferdig utseende.

Tips og advarsler


  • Hakk hjørne rails med tinn klipp så de bøyer seg lett rundt hjørner.