Hovudside

Hvilke typer Paint er tilgjengelige til Paint Utvendig slagg blokker?

by Walther

Hvilke typer Paint er tilgjengelige til Paint Utvendig slagg blokker?

Utvendig slagg blokk har en grå, institusjonelle utseende som er kraftig forbedret med maling. Enten det er den utsatt del av hustuft, en støttemur eller ditt hjem ytterkledning, har du flere typer maling å velge mellom. Ditt valg er vanligvis bestemt av hvilken type slagg blokk du maler - grov eller split-ansikt blokk. Dersom slagg blokkere teksturen er svært grov, vil en elastomer maling at det ser jevnere.

Hus Paint


De fleste 100 prosent akryl huset maling holder seg veldig bra på renset slagg blokk. Selv om noen maling selskaper hevder deres produkt er "self-priming" på utvendig mur, noe som betyr at ingen primer er nødvendig så lenge du påfør to strøk med maling, Paint Quality Institute anbefaler en vannbasert primer for betong eller slagg blokk. Avhengig av utseendet du ønsker, kan du bruke flat, satin eller halvblank maling. Jo høyere glans, jo mer vil det fremheve ujevnheter.

Murverk Paint


Et rimeligere alternativ er latex mur maling, som er vanligvis bare tilgjengelig i en flat overflate, men kommer i alle farger. Latex murverk maling er litt tynnere enn akryl huset maling, noe som gjør det enkelt å gjelde for svært grove overflater ettersom det trenger inn i kriker og kroker også. Påfør malingen med rull og pensel eller en maling sprayer.

Elastomer Paint


Elastomer maling er tykk og tørker til en veldig tøff, langvarig film som bygger bro sprekker og porer i slagg blokk. Hvis du ønsker en slitesterk maling jobb og utvendige slagg blokkere vegger som er motstandsdyktige mot fuktighet, prime blokken og påfør to strøk med elastomer maling. Denne malingen vil koste deg litt mer enn akryl eller latex maling, men vil vare mye lenger. Påfør elastomer maling med pensel, rull eller sprøyte; siden det er ganske tykk i konsistensen, trenger du en profesjonell sprøyta.