Hovudside

Hva ville føre til et bad for å ikke varmt vann i karet Only?

by Walther

Hva ville føre til et bad for å ikke varmt vann i karet Only?

Ikke å ha varmt vann i et badekar kan være frustrerende, spesielt når andre rørleggerarbeid på badet fungerer helt fint. En rekke problemer kan føre til en kar å mangle varmt vann når det nærliggende vasken ikke, noen som krever dyktighet av en rørlegger til å reparere og andre du kan gjøre selv. Før du ringer en rørlegger, undersøke mulige problemer som kan være årsaken din badekaret for å produsere bare kaldt vann.

Defekt tappekran


En defekt badekar kranen kan være årsaken til problemet, spesielt hvis du slår kranen håndtaket for å åpne kranen og ikke vann kommer ut. Dette betyr trolig at noe er brutt mellom spindelen og setet for ventilen som styrer strømmen av vann. Du kan erstatte en ødelagt kran på egen hånd. Steng vanntilførselen og fjerne kranen ved hjelp av en passende størrelse skiftenøkkel. Måle nøye hullet der kranen ble installert og kjøpe en kran som tilsvarer denne størrelsen. Erstatte den ved å følge monteringsanvisningen.

Water Heater Funksjonsfeil


Badekar krever mye varmt vann; en feil varmtvannsbereder kan være kilden til problemet. Hvis du har en elektrisk varmtvannsbereder, ett eller flere av varmeelementene kanskje ikke fungerer som den skal, forårsaker vannet å strømme kaldt eller lunkent. Den heaterâ € ™ s termostat kanskje må byttes ut. Et annet vanlig problem i både elektrisk og gass ovner oppstår når dypprøret er brukket av på innsiden av tanken, slik at varmt og kaldt vann for å blande. Ansette en servicemann for å ta en titt på varmeapparatet hvis du mistenker dette for å være problemet.

Tett Pipe


En annen mulig grunn til at karet ikke blir tilstrekkelig varmt vann er en tilstoppet rør. Gamle rør noen ganger bli tilstoppet med mineralforekomster på grunn av kjemiske ubalanser i vannet. Dette kan blokkere varmt vann fra å nå badekar kranen, selv om Sinka € ™ s varmt vann kranen fungerer fint. Slikt kan være tilfelle hvis du erstatte kranen og har fortsatt ingen varmt vann. Ansette en rørlegger til å spyle rørene og returnere dem til en normal funksjonell tilstand.

Lekkasje


En stor lekkasje i en varmtvannsrøret kan bevirke at varmtvannskranen å strømme dårlig eller ikke i det hele tatt. Hvis du legger merke til vannskader og flekker på taket eller gjennomgå plass under karet, har du en lekkasje. Lekkasjer er vanskeligere å identifisere når karet er i første etasje i en skive-stiftelse hjem eller leilighet. Ha en rørlegger ta en titt på systemet hvis du har mistanke om at dette skal være årsaken til problemet.