Hovudside

Gode ​​Planter for Hydroponics

by Walther

Gode ​​Planter for Hydroponics

Mange planter vokser godt i hydroponic hageanlegg, som gir komplett næringsstoffer, støtte anlegget og gjøre luften tilgjengelig til røttene. Planter som vokser godt i våte områder vil være lettere å vokse hydroponically enn planter som foretrekker tørr jord; planter med små røtter og korte vekstsesonger også gjøre det bra i flytende i vannkultur. Lette planter som ikke trenger et komplisert støttesystem er også gode valg. Rotfrukter som poteter og gulrøtter, ikke er lett dyrkes i et hydroponisk system.

Bladsalat


Mange varianter av salat vokser godt i vannkultur, blant annet Boston, Bibb, grønne blad og røde blad. Disse plantene har rotsystemer som strekker seg 8 til 12 inches under overflaten, korte nok for en flytende hydroponic hage. De modne planter er ikke tung og er lett støttes i enda en enkel hydroponic system som flyter Styrofoam over næringsstoff løsning. Salat forfaller i 45-50 dager, avhengig av variasjon, noe som kan gi rom for flere avlinger.

Urter


Urter som mynte, oregano, estragon og arugula er lette planter som egner seg for en enkel hydroponic oppsett. De krever ikke en spesiell støtte system. Basilikum, salvie og stevia er andre populære hydroponic urter som kan dyrkes i enkle bordsystemer som er lett tilgjengelig for hjemmebruk.

Brønnkarse


Brønnkarse er en utmerket kandidat for hydroponic hager. Den vokser i våte områder i naturen, noe som gjør det ideelt egnet til en hydroponic voksende system. Rotsystemet er ikke stor. Brønnkarse er en lys plante som ikke krever ekstra støtte. Det kan dyrkes i en enkel bord hydroponic oppsett.

Grønt


Sunne greener som grønnkål, bladbete og sennep greener er også egnet for vannkultur. Greens kan dyrkes i en flåte system, hvor røttene dingle i næringsløsning eller et dryppesystem hvor røttene spredt inn i et vekstmedium, slik som perlitt, og næringsløsning flommer over røttene med jevne mellomrom. Greenene er i stand til å forsørge seg selv på flåte eller på den voksende medium.

Tomater


Tomater krever et støtteapparat i enhver hage, inkludert hydroponic hagen. Tomater er vanligvis dyrket i et samlet system, hvor næringsløsning flyter over perlite eller en lignende jord erstatning. Tomatene er støttet av strenger og beskjæres til en enkelt, vine-lignende tråd. Tomatplanter kan også bli støttet av stropper laget av netting.

Agurker


Agurker er dyrket kommersielt i hydroponic drivhus. De kan podes direkte inn i en perlitt vekstmedium; de fleste planter må startes først, deretter transplantert til et hydroponic system. På grunn av vekten av agurker, vil støtte av noen type være nødvendig. Agurker blir ofte støttet på strenger eller garn i kommersiell drift.