Hovudside

Slik fjerner hvit maling Behandling på Tregulv

by Walther

Slik fjerner hvit maling Behandling på Tregulv

Når du fjerner hvit maling behandling på tregulv, er den første bestillingen av virksomheten for å fastslå om det er en oljebasert eller vannbasert maling. Du gjør dette ved å se på etiketten på maling kan. Måten du fjerne maling avhenger av hva slags maling er på gulvet. Vannbasert maling er mye lettere å fjerne. En annen vurdering er hva slags overflate er på tregulvet. Det er vanskeligere å fjerne maling fra uferdige gulv fordi malingen lettere trenger inn i treverket.

Bruksanvisning


Vannbasert maling


•  Dypp en fille i en bøtte med varmt vann og skrubb maling. Dette vil fjerne malingen hvis det ikke har vært på tregulvet i mer enn en time eller to. Skrape bort den hvite ringen fra maling hvis det er en med en sparkel. Vask området med varmt vann.

•  Skrubb malingen med en skurepute eller stålull for å løsne opp og fjerne maling som har vært på gulvet i en lengre periode. Vask området med varmt vann.

•  Forsiktig skrape maling av gulvet med en sparkel, hvis malingen fortsatt gjenstår. Hold kniven som flatt mot gulvet som mulig for å unngå riper i treverket. Skyll området med varmt vann.

Oljebasert maling


•  Skrap malingen av gulvet med en sparkel med instruksjonene som er nevnt ovenfor. Rengjør området med varmt vann.

•  Varm maling med en varmepistol eller hårføner. Skrape maling av med en sparkel etter at den har varmet. Skyll området med varmt vann.

•  Fjern malingen med et kjemisk malingsfjerningsmiddel, så som aceton, eller en lakk stripper. Denne metoden fungerer bedre for gulv som er uferdig. En kjemisk rensing produkt vil erodere og kjedelig gulv som allerede er ferdig. Gulv som ikke er ferdig må slipes og lakkeres etter bruk av malingsfjerner eller lakk stripper.

Tips og advarsler


  • For maling som har sivet inn i sprekker i tregulvet, lirke den ut med en sparkel eller sandpapir brettes i to. En plast sparkel er enda bedre enn en metall ett for o unngå riper i gulvet. Male på et gulv med en polyuretan overflate skal komme ut ganske enkelt ved å skrubbe den kraftig med vann og en fille.