Hovudside

Vegg-til-vegg Storage Ideer Bruke spjeldet dører for et familierom

by Walther

Vegg-til-vegg Storage Ideer Bruke spjeldet dører for et familierom

Allrom ofte fungerer som sentrum for aktiviteten i hjemmet og må huse alt fra biljardbord til bokhyller. Skape mer lagringsplass i dette ofte rotete miljø ved hjelp louvered dører for å vedlegge ubrukte områder. Louvered dører tillate luftstrøm, redusere bedervet lukt og mustiness i lukkede-off mellomrom. Sjalusi kan være løsøre eller fast, men begge typer tiltrekke støv på sine horisontale flater. Rengjøre lamellene regelmessig med en fuktig klut eller med tryllestaven vedlegg på støvsugeren.

Skap


En vegg av grunne skap, hver dekket med louvered dører, gir stuen en ren, ensartet utseende. Installere hyller i noen av skapene for å holde brettspill, CDer og DVDer, elektronisk utstyr, sengetøy og andre elementer som vanligvis brukes i det området av huset. La en eller to skap tomme hyller for å imøtekomme høye eller store gjenstander som for eksempel en støvsuger eller skiutstyr. Henge en klær stang i et av skapene for å gi ekstra lagringsplass for ut-av-sesongen klær, formelle slitasje eller store frakker. Male louvered dører for å matche resten av veggene for en tonet ned utseende, eller male dem fargen på rommet trim. Frisk hvit maling er en klassisk louvered fargen på døren og arbeider i en rekke farger.

Romdeler


Lag lagringsplass og skjule rot med louvered dører hengslet sammen for å danne en sammenleggbar romdeler. Steng en hel vegg eller bare et hjørne av stuen. Bruke plassen til å lagre store elementer som ikke passer inn i skap eller andre lagringsområder. Oppbevaringskister, forsvinner kar av klær, gamle baby møbler og andre vanskelige, store gjenstander bak skillet, mens resten av familien rommet ryddig og klar til bruk.

Skjulte Storage


Vegg nisjer og plass under trappa til stede muligheter for ekstra lagringsplass. Henge et lite sett med louvered dører over en vegg nisje for å skape inntrykk av skodder. Bruk plassen å samle tv fjernkontroller, pool cue kritt, ping pong-baller eller andre småting som ofte går mangler i stuen. Stenge av plassen under trappen med et sett av louvered dører for å danne en provisorisk lagringsplass skap, nyttig for store elementer som en sammenleggbar kort bord og bagasje.

Organisering Storage


Når du har opprettet skap og oppbevaringsplass i stuen, bruke plassen så effektivt som mulig for å beskytte dine eiendeler og gjør det enkelt å finne det du trenger. Gruppe små elementer i plast med lokk binger og merke dem klart. Store kurver og hyller holde ekstra tepper og sengetøy ryddig. Lagre ofte brukte elementer i de mest praktiske lagringsområder og la langtidslagring i skap bak store møbler eller i andre vanskelige å nå steder. Vurdere å installere et hyllesystem i større lagringsområder for å maksimere bruken av plass.