Hovudside

Hvordan Cut a Tree Limb

by Walther

Det er mange grunner til å kutte grener. De må kanskje kuttes for å forbedre utseendet på treet eller kanskje lemmer er for nær taket av et hus, og det er på tide å gjøre forebyggende vedlikehold på treet. Det kan være at treets lemmer er å komme for nær kraftledninger. Uansett årsak, når grener kutte må du være klar over hvordan å identifisere hvor du ønsker å gjøre kutt, slik at du beskytter treet og den fallende lem ikke gjør noen skade.

Bruksanvisning


•  Planlegg hvor du vil gjøre kutt (e). Bestem hvilke lemmer og grener trenger å gå og hvilke som kan bo. Vær oppmerksom på dine omgivelser og har tenkt ut hvordan treet lem vil falle når det er kuttet.

•  Skjær lem fra bunnen omtrent en fot unna der det ligger inntil stammen på treet. Gjøre kutt omtrent en tredjedel av veien gjennom greinen. Dette hindrer lem fra å rive som det faller og gjør skade på treet.

•  Skjær resten av lem en fot unna der lem møter stammen og deretter la lemmer for å falle på sin egen vekt.

•  Skjær de resterende spire av som nær hoved stammen som du kan få, men ikke inne i grenen krage da dette vil holde treet fra healing.

Tips og advarsler


  • Alltid vokte seg for kraftledninger når kutte tre limbs.Do ikke klippe grener mens du står på en ladder.Be klar over hvor du står når du kutter tre lem så det ikke faller på you.Do ikke la barn eller husdyr i området der du klipper lemmer.