Hovudside

Sot fjerning Fra Brick med en lommelykt

by Walther

Sot fjerning Fra Brick med en lommelykt

Nedsoting er blant de mest synlige og problemstillinger når det kommer til rengjøring et hjem. Enten det kommer fra en peis eller utilsiktet brann, er sot spesielt vanskelig å fjerne fra porøse stoffer som murstein. Ved hjelp av en lommelykt for å fjerne sot fra murstein er et alternativ, men i spesielle tilfeller, og når andre metoder ikke klarer å jobbe.

Torch Fordeler


Ved hjelp av en lommelykt for å fjerne sot fra en murstein overflate kan være effektive under de rette forholdene. En lommelykt er flamme myker noe maling mellom overflaten av murstein og laget av sot, noe som gjør det lettere å skrelle eller skrape av, avslører ren murstein nedenfor. Mens du bruker en lommelykt er ikke den eneste måten å fjerne maling fra murstein, kan det løsne sot-dekket maling som ellers ville klamre seg til murstein sin ru overflate under normal rengjøring.

Andre scenarier


Hvis du prøver å bruke en lommelykt til å fjerne sot som har avgjort direkte på en umalt murstein overflate, vil fakkelen bevise ineffektiv. Det kan også skape mer misfarging ved å brenne støv og rusk som har samlet seg på klossene og inne deres sprekker og porer over tid. Dette gjelder alle farger og typer av murstein, men sot kan være mer synlig på lys-farge murstein.

Første Resorts


Ved hjelp av en lommelykt for å fjerne sot fra murstein bør være blant dine siste ferieløsninger. Før de kommer til dette punktet, kan du prøve blotting murstein med et mildt rengjøringsmiddel. Deretter kan du prøve tørr snyltende eller bruke en kjemisk renere spesielt designet for å bryte opp organiske forbindelser. Sandblåsing og makt vaske finnes alternativer for utvendige vegger og mur berørt av sot, selv om disse metodene er for rotete til å forsøke på en innendørs peis.

Prosess


Hvis du har malt murstein med sot skader og andre rengjøringsmetoder mislykkes, kan det være lurt å forsøke å bruke en lommelykt før ty til andre metoder, for eksempel resurfacing eller erstatte klossene. Gassdrevne fakler gi varme, kontroller flammer som fungerer godt på malt murstein. Du trenger et annet verktøy for å skrape malingen bort mens det er fortsatt varmt, så jobber raskt og planlegger prosessen er avgjørende. Hvis du ikke er dyktig med en lommelykt, leie en profesjonell til å redusere risikoen for skade eller utilsiktet skade på ditt hjem.