Hovudside

Slik Care for en Coconut Palm Houseplant

by Walther

Slik Care for en Coconut Palm Houseplant

Kokos palmetre (Cocos nucifera), mens et nydelig landskap dekorativ, er litt av en svindel. Botanisk, er kokos ikke en ekte mutter. Det er en steinfrukt eller frukt. Og fordi kokos palm mangler bark, grener og sekundær vekst, er det ikke et tre. Når det er sagt, det er en enkel plante å vokse utendørs i tropene og noen subtropiske strøk, for eksempel Florida. Det er også mulig å vokse en kokos palm som en potteplante, selv om det ikke vil bli nesten like høy, vanligvis stopper vekst på rundt fem meter.

Bruksanvisning


•  Vann kokos palm ofte nok til å holde jorda bare litt fuktig.

•  Plasser puttet kokos palm i et område av huset der temperaturen holder seg over 70 grader Fahrenheit, og i lyse, men indirekte, søn Temperaturen bør "ofte" være over 80 grader, ifølge University of Hawaii.

•  Re-potten kokos palm potteplante hvert femte år. Bruk den neste større størrelse beholder, og plante treet i en potting jord som drenerer godt.

•  Plasser en luftfukter i rommet med kokos palm. Tørr luft vil føre Fronds å bli brun.

•  Gjødsle modne kokospalme med en gjødsel merket for bruk på håndflatene. Påfør på halv styrke anbefalt på etiketten. Det er ikke nødvendig å gjødsle den unge kokos palm, som det stammer sin næring fra kokos for de første tre årene.