Hovudside

Hvordan ta Rhodiola rosea Root

by Walther

Rosenrot rot, også kjent som Golden rot, er en kraftig urt som kan tas for å øke den generelle helse og lindre mange sykdommer. Mange vitner om at blant de mange fordelene det gir betydelige resultater i å senke stress, hjelpe med depresjon og økt energi og seksuell utholdenhet.

Selv om Rosenrot roten har vært brukt i lang tid i tradisjonell medisin, er det i løpet av de siste 50 årene at urten har blitt anerkjent i det vitenskapelige samfunn.

Det er i hovedsak funnet i de kaldere klima i Øst-Europa og Kina. Historisk har det blitt tatt i form av en te, eller ekstrakt, men moderne medisin har innført tabletter og kapsler for en mer praktisk metode for å starte en Rhodiola rosea Root regime.

Ta Rhodiola rosea Root i en form, eller i alle former, avhengig av dine preferanser.

Bruksanvisning


•  Tabletter: Kjøp ferdige tabletter av Rhodiola rosea referanse. Det er mange nettsteder som tilbyr roten for salg. Sikre at produktet inneholder tre deler Rosavins til en del Salidroside for optimal verdi, uansett hvor du velger å kjøpe den, og i hvilken form du velger å ta det. Generelt sett er voksen dosering ca 100 mg til 300 mg per dag.

•  Utdrag: Lag din egen Rhodiola rosea Root Extract eller kjøpe noen som allerede er forberedt. Å lage din egen ekstrakt, slipe 30 g tørkede røtter i en kaffekvern til det blir et pulver. Plasser pulver i en beholder og tilsett 150 ml vodka. Bland godt og bratt i tre til fem dager ved romtemperatur. Filtrere ekstraktet. Ta 1/2 ts., Tre ganger daglig av ekstraktet.

•  Tea: Skjær 5 g Rhodiola rosea Roots i fine biter. Hell en kopp kokende vann over røttene og brygge i omtrent fire timer. Filtrere te. Legg juice å forbedre smaken, om ønskelig.

Tips og advarsler


  • Rhodiola rosea Root som er fra Sibir er av høyeste kvalitet på markedet.
  • Før du begynner på et Rhodiola rosea Root regime, konsultere legen din, og ta hensyn til rådene på alle produkter om dosering.
  • Ta din daglige dose i morgen eller tidlig ettermiddag for å unngå søvnløshet. Rhodiola rosea Root har vært forbundet med søvnløshet på grunn av sin energi forsterke kvaliteter.