Hovudside

Hvordan lage en Katastrofeberedskap Kit

by Walther

Hvordan lage en Katastrofeberedskap Kit

Hver safe på rommet eller storm ly trenger en nødssituasjon kit. Innholdet i settet kan variere i henhold til type og varighet av katastrofen, men om du forbereder å ly for et par timer, dager eller uker, vil du ha visse grunnleggende behov. Når ly er etablert, lager den med en katastrofe kit for å forenkle din families reaksjon på en storm advarsel. Pakk i piknik kister, kaffe bokser og plastposer så de vil være vanntett og bærbar hvis evakueringsordren er gitt.

Bruksanvisning


•  Pack flere endringer av klær, inkludert vanntett regntøy og tykke såler støvler. Hvis du trenger å ly over en periode på dager, pakke soveposer og puter. Pakke noen ekstra tepper: Selv om været er varmt, netter kan være kaldt og et teppe hjelper hvis du har noen i sjokk. Pakke klær og sengetøy i egne poser for hver beboer.

•  Etablere en stash av hermetikk (med pull-top lokk) og mat som ikke trenger noen kjøling og kan spises uten oppvarming --- forberedt supper, frukt, kjeks og fryse-tørket mat. Hvis du planlegger å bruke en kokk ovn eller annen enhet for oppvarming, planlegge for tilstrekkelig ventilasjon i ly. Lager mat for et par dager for tornado tilfluktsrom der hjelp er ofte på vei i dag. Plan for en uke eller mer der en orkan eller jordskjelv kan kuttes hjelp for lengre perioder. Ta med en liter vann per person per dag. Ikke glem mat og vann for kjæledyr, enten for ly eller for å slippe av på et dyr redning anlegget.

•  Legg et grunnleggende verktøy kit; tang eller skiftenøkler for å slå av verktøy; en hammer, skrutrekker og boksåpner med en flaskeåpner på slutten gi deg et godt utvalg av verktøy for å være forberedt på mindre reparasjoner. Legg en rull med duct tape og ark av plast for vanntetthet eller "ly-in-sted." Legg maling-støvmasker for hver beboer --- de vil ikke beskytte mot bakterier, men de vil holde støv og skitt ut av nese og munn. Hold en batteridrevet radio og ekstra celle-telefon batterier i ly.

•  Sett sammen et førstehjelpsskrin med antibiotika kluter, peroxide eller andre rengjøringsmidler; gasbind dressing, pads og tape, plaster og en trekantet klut bind; antibiotika og brenne salver; saltvannsoppløsning og øyedusjen; Et termometer og familiesmertestillende. Legg en lomme-størrelse guide til grunnleggende førstehjelp. Bag flere dager igjen av reseptpliktige legemidler i originalemballasje for hvert medlem av familien som bruker dem; blodtrykk eller glukose-overvåkingsutstyr for familiemedlemmer som kan trenge dem. Kjøp noen vannrensing tabletter på en camping forsyning butikken --- de er lettere å bruke enn blekemiddel. Hold legemidler i kaffe bokser eller vanntette plastbokser.

•  Samle duplikater av hverdagslige forsyninger og eventuelle spesielle forsyninger som kan være nødvendig. Tørkepapir, rene håndklær, retter (plast, metall eller papir), fyrstikker i en vanntett beholder og en generell typen ABC brannslukningsapparat. Pakke spedbarn og feminine hygiene forsyninger i plastposer. Samle alle disse hotell såper, munnskyllevann og sjampo i en kaffe kan og legge kam, børste og ikke-aerosol deodorant for et toalett kit. Legg en fungerende lommelykt for hvert medlem av familien. Pakke ekstra friske batterier for lommelykter, radioer og mobiltelefoner.

Tips og advarsler


  • Legg en tube av bleie utslett salve (den typen med vitamin A og D) til førstehjelpsskrin - det er også bra for mindre skrubbsår og gnagsår og tørr skin.Keep et ekstra par briller i tilfelle du mister dine briller eller kontakter eller kontakter begynner å irritere eyes.Include noen bøker, spill og fargelegging forsyninger for barn i settet. Ikke glem å plukke opp bjørner favoritt teddy eller "blankies" som du samler de children.Store bankbøker, kredittkort og andre verdifulle papirer i en vanntett boks som kan bli plukket opp å gå. Ikke glem å ta din sjekkhefte og debet eller ATM-kort. Reisesjekker eller kontanter er hendig for evacuees.Communication kan utgjøre forskjellen mellom tidlig redning og dager tilbrakt i en varm ly. Hold alltid en fungerende mobiltelefon på hånden og har en hammer for å banke ut signaler.
  • Sjekk med apoteket for anbefalinger om å holde resepter - noen må kanskje være "rotert" å bo fresh.If en evakueringsordren er utstedt, ha litt mat, førstehjelp, klær, sengetøy, baby og kjæledyr forsyninger, viktige papirer og kontanter på ett sted, slik at du kan kaste dem inn piknik kjølere i baksetet av bilen.