Hovudside

Hvordan Grow Persian Lime Trees i Pots

by Walther

Hvordan Grow Persian Lime Trees i Pots

Den Persiske kalk er den mest kommersielt dyrket kalk i Amerika, ofte referert til som felles kalk eller Tahitian kalk. Persiske limes har ingen frø, og trærne har ingen torner. Modne persiske lindetrær vokse til ca 12 fot, produsere duftende hvite blomster som blomstrer i slutten av høsten og tidlig vinter. Persiske lindetrær foretrekker planting i USDA hardførhet soner 8 til 11, men du kan vokse persiske lindetrær innendørs i potter, og ingen bekymringer om været.

Bruksanvisning


•  Velg store potter for de persiske lindetrær. Pottene skal måle minst 30 til 36 inches i diameter og inneholde dreneringshull. Leire potter er å foretrekke framfor plast for sitrus fordi plast kan varme opp raskt når solen er varmt og brenne trerøtter.

•  Fyll pottene 3/4 av veien full med organisk plantejord. Organisk plantejord er airier enn vanlig plantejord, noe som gir røttene til den persiske lindetrær god plass for utvidelse som de vokser.

•  Fjern de persiske lindetrær fra sine oppvekst containere og plante en i midten av hver stor gryte. Klapp jorden rundt persiske lindetrær for å fjerne eventuelle luftlommer.

•  Levere den persiske lindetrær med masse lys, indirekte sollys. Direkte sol fra et vindu kan brenne bladene, og det er derfor indirekte sollys er å foretrekke. Hvis du ikke har tilgang til lyse indirekte lys, legg den persiske lindetrær under et sett vokse lysene.

•  Vann persiske lindetrær sjenerøst etter planting. La vannet drives gjennom lag av jord og ut av dreneringshull i bunnen av pottene. Avhengig av været, kan dine persiske lindetrær trenger ett femtinitti waterings per uke. Sjekk jorda hver dagene for fuktighet. Hvis jorda føles fuktig på en dybde av en tomme, hopper den andre ukentlig vanning.

•  Påfør et vannløselig gjødsel til jorda rundt den persiske lindetrær. Følg anvisningene på merket for tildelingsbeløp og hyppighet. Sitrustrær krever også bruk av mikronæringsstoffer minst en gang i året.

Tips og advarsler


  • Ta gjerne med trærne utendørs i løpet av våren og sommeren når været er varmt. Bare sørg for at du slangen trærne med en hageslange for å drepe bugs før du tar trærne tilbake inne.
  • Høste limes når de modnes.
  • Re-potten de persiske lindetrær i større potter når det er nødvendig. Vil du vite at det er på tide å re-pot når røttene begynner å vokse gjennom dreneringshull eller når jorda tørker ut raskere enn normalt.
  • Ikke over vann de persiske lindetrær. Hold jorden fuktig, ikke overfylte med vann. Stående vann kan skade røttene på trær og føre dem til å råtne, til slutt drepe trærne.