Hovudside

Den beste måten å installere en personlig trygt i ditt hjem

by Walther

Den beste måten å installere en personlig trygt i ditt hjem

Personlig safe er brannsikre bokser som låser enten ved hjelp av en nøkkel eller med en kombinasjon lås. Bruk dem til å beskytte verdifulle elementer, for eksempel smykker, penger eller juridiske dokumenter. Frittstående safe kan plasseres hvor som helst i hjemmet ditt, men hvis de er små, kan de lett bli stjålet. Installere en vegg trygt å løse dette dilemmaet. Vegg safer gå rett inni veggen, noe som gjør det umulig for en tyv å stjele. De kan også være skjult av et maleri eller bokhylle.

Bruksanvisning


•  Bruk en stud sensor for å finne to pigger inni veggen. Du kan også pund veggen forsiktig med en hammer. Når du hører en litt annen lyd, vet du at du har funnet stud.

•  Skjær en plass stor nok til å holde din personlige trygt mellom to stendere i veggen din. De fleste safer er firkantet. Måle høyden og bredden av den sikre og tilsett? Tommer for hver måling. Plassen kan lett bli kuttet ut å bruke en gips sag.

•  Plasser små biter av kryssfiner opp mot studs å sperre av området. Kryssfiner bør passe godt inn i rommet. En vanlig bredde er ¼ tomme. Spikre kryssfiner på plass mot stenderne.

•  Åpne døren til din personlige trygg. Skyv trygg forsiktig inn i hullet du kutte i veggen. Skyv den godt inn slik at det er sikkert.

•  Bruk skruene som fulgte med trygt å skru den inn i kryssfiner og studs bak veggen. Ved hjelp av en elektrisk skrutrekker vil gjøre denne prosessen mye enklere.