Hovudside

Min Grapefrukt treet Trunk Har Stem boremaskiner & Sap Innskudd

by Walther

Min Grapefrukt treet Trunk Har Stem boremaskiner & Sap Innskudd

Grapefrukt trær er relativt unbothered av skadedyr og sykdom. Problemene som oppstår er vanligvis ikke livstruende, men sitrusboremaskiner kommer fram med en potensielt dødelig problem. Boremaskiner er små til store biller som tære på svake og syke trær. De er vanlig i sitrustrær og kan forårsake alvorlig skade. De bar inn i skogen for å legge sine egg og spiser tre. De presse ut sagflis og deres ekskrementer gjennom hullene. Larvene spiser sappy grønt tre og tunnel i treet før de kommer ut som voksne. Den vanligste borer av denne typen i grapefrukt er sitrus lang horned Beetle, som oppstod i Kina og ble først oppdaget i USA i 2001.

Bruksanvisning


•  Finn hullene i bagasjerommet. Skrape bort saft med en finger. Når hullet er helt åpen skli den del av ledningen inn i hullet og spidder larvene. Dette fungerer ikke hele tiden, da grub kan være på farten, men du kan raskt fjerne noen av dem på denne måten.

•  Injiser treet med en systemisk insektmiddel som Imidakloprid. Den er godkjent for bruk på Citrus Long horned Biller. Insektmiddel vil komme inn i treet sap og infisere voksne og grubs som de beiter. Injektoren er forhåndslastet med en dose for ett tre. Injektoren går inn i barken og barken av treet og leverer sin gift over tid.

•  Beskjær av de mindre befengt grener og kvister og kast dem. Rake opp noen ødelagte grener og rusk under treet som kan huse egg og insekter. Avhende alle rester etter brann hvis mulig.

•  Pakk den nedre delen av treet med netting. Dette vil hindre at kvinner fra å legge sine egg, som de gjør i de lavere 5 til 7 meter av treet. Bruk ledningen snips å kutte nettingen til ønsket diameter, vikle den rundt treet og fest den med zip bånd.

•  Se treet nøye neste sesong for re-angrep. Det er mest sannsynlig skje i løpet av mai og juni. Å bidra til å identifisere nye hull, lappe de eksisterende hullene med tre tannkjøtt. Varm tyggegummi i hendene og spre det over hullene. De nye hullene vil bli veldig tydelig hvis insekter er tilbake neste vår.