Hovudside

Hvordan ta vare på en baby Maple Tree innendørs

by Walther

Maples (Acer spp.) Er en stor gruppe av busker og trær innfødte til Asia, Europa og Nord-Amerika. Trærne blir ofte brukt for bonsai eller som dekorativ beplantning i en hage på grunn av sine attraktive høsten og våren løvverk farger. Unge Maples kan ikke vokse til sitt fulle potensial hvis latt til seg selv i landskapet. Plante frøplante eller baby lønnetrær i en container og plassere den innendørs før det er etablert eller sterk nok til å bli transplantert utendørs til et permanent sted.

Bruksanvisning


•  Fyll valgt container med godt drenerende, litt sur ​​jord før planting babyen lønnetreet. Sjekk at beholderen har tilstrekkelig dreneringshull i løpet av sin base eller bore dem selv hvis det er nødvendig.

•  Vann jord i beholderen ofte så det er fortsatt jevnt fuktig til alle tider. Bruk en vannkanne til å fukte jorda rundt anlegget, ikke bladverket. Lys, hyppig vanning er bedre for barnet lønnetreet enn tung, sjelden vanning som metter jord helt.

•  Mulch jorda rundt bunnen av anlegget for å holde på fuktigheten og holde røttene kjølig. Spre 2 til 3 inches av flis, tørkede blader, organisk kompost eller godt råtnet gjødsel. Plass mulch noen inches fra stammen slik at den ikke berører den.

•  Plasser beholderen i et sted som mottar indirekte sollys for to til fire timer hver dag. Selv Maples trives i skyggen, utsette unge planter til noen sollys er gunstig for deres vekst og utvikling. Sjekk at området er skjermet fra kalde eller plutselige utkast. Gi plass mellom flere container planter for luftsirkulasjon.

•  Fjern døde eller brukt blader og grener fra treet tidlig på våren. Lønn trær trenger bare lys beskjæring for å opprettholde form og størrelse.

•  Inspiser løvverk og lemmer av den unge treet ofte for tegn på insekter eller sykdom. Spray infestations med et insektmiddel og behandle infiserte deler med et soppmiddel beregnet på unge trær. Følg produsentens anvisninger for applikasjons priser.

Tips og advarsler


  • Kjøpe sunne, sykdomsfrie babyen lønn trær fra en hederlig barnehage.
  • Inspisere fuktighetsnivå i jorden ofte fordi beholderen jord en tendens til å tørke ut før enn hagejord. Sett en metallstang i jorden for å overvåke vanninnholdet. Hvis stangen glir gjennom jord lett, er det tilstrekkelig fuktighet; motstand indikerer mangel på fuktighet.
  • Unngå gjødsling babyen lønnetrær før det blir etablert.