Hovudside

Hvordan diagnostisere Home Air Condition Problemer

by Walther

Hvordan diagnostisere Home Air Condition Problemer

Air condition-systemer er underlagt en rekke vanlige problemer. Den beste måten å lære å diagnostisere et problem med klimaanlegget er å bli kjent med de ulike komponentene i systemet. Lytt nøye til hvordan systemet lyder når den utfører på topp effektivitet og du vil øke sjansene dine for å vite når noe går galt.

Bruksanvisning


•  Sjekk termostaten når du først merke til at klimaanlegget er å ha et problem som ikke sparker på eller ikke gjøre rommet kjølig nok. Den enkleste diagnose for air condition problemer er at termostaten har blitt tilbakestilt av noen, og ikke sparker på ved en temperatur innstillingen du vurdere komfortabel.

•  Se på den viktigste tjenesten panel når klimaanlegget nekter å sparke på. Avhengig av hvilken type elektriske system du har, se for enten den gamle sikringen eller en utløst strømbryter. Erstatte den gamle sikringen eller tilbakestille strømbryteren.

•  Slå av klimaanlegget og inspisere luftfilteret når diagnostisere et klimaanlegg som ikke kjøling så effektivt som vanlig. Et skittent eller tett luftfilter kan vesentlig påvirke ytelsen på en negativ måte. Erstatte det skitne filteret med en ny en, eller vaske et gjenbrukbart filter under rennende vann.

•  Gå ut hvis du prøver å diagnostisere et problem som involverer en rallende lyd, og se gjennom gitteret av kompressorenhet for å se om et fremmed objekt har falt gjennom og hindrer riktig drift av viften. Leker, kvister og andre gjenstander kan falle gjennom gitteret og føre til at viften til rasle, lage støy eller stoppe ruller helt. Slå av strømmen til klimaanlegget, fjerne panelet fra kompressoren og fjerne fremmedlegemer. Inspisere viftebladene for skader. Skift ut viften hvis noen av bladene er bøyd heller enn å prøve å rette bladene selv.

•  Kontroller at kanalregisteret ikke er stengt helt eller delvis når diagnostisere et problem med et klimaanlegg ikke kjøling ett rom spesielt. Åpne noen lukkede registre, eller flytte hindringer som gardiner ut av banen av luftstrømmen. Dersom du åpner registrene ikke resulterer i rommet kjøling av, fjerne register og bruke en lommelykt til å inspisere kanalen. Bruk en støvsuger for å fjerne støv som tetter rør arbeid og påvirker luftstrømmen.

•  Bland en fjerdedel kopp klor blekemiddel med en halvliter vann og hell i en sprayflaske hvis problemet med klimaanlegget er en ubehagelig lukt. Spray denne løsningen på de kjøligere, fordamperen spoler og dreneringssumpen. Skyll med rent vann, og deretter gjenta prosessen igjen om en uke.