Hovudside

Den gjennomsnittlige kostnaden for en Appliance Tjenesten Call

by Walther

Den gjennomsnittlige kostnaden for en Appliance Tjenesten Call

De fleste apparatet verksteder belaste et gebyr for å besøke hjemmet og gi et anslag. Det kan ta litt prøving og feiling før et hus finner en butikk med en politikk som passer hennes behov.

Gjennomsnittlig pris


Kostnadene for en tjeneste samtale variere, avhengig av beliggenhet. Større byområder har høyere kostnader, og områder med høyere levekostnader slik som California og New York har også høyere serviceavgifter. I 2010 var den gjennomsnittlige kostnaden for en tjeneste samtale var mellom $ 75 og $ 125.

Lav Fee


Noen apparatet reparatører bruke en lav serviceavgift som en markedsføring enhet. I forskjellige byer, kan et hus finne en tjeneste som annonserer $ 29,99 service avgifter eller $ 35 servicetelefoner. Disse kan være gode tilbud og en måte for en liten aktør til å fange oppmerksomheten til et hus. De kan imidlertid også være en klassisk agn og slå taktikk.

Ingen serviceavgift Reparasjon Butikker


Noen butikker annonsere ingen gebyr eller ingen avgift for estimatene. Men besøker et hjem og gi et bud tar tid, og derfor koster penger. Hvis et hus velger en butikk som prisene på denne måten, må du passe på teknikerne ikke belaste distansekostnader eller annen ukjent sum. Også gjøre oppmerksom på budet kostnader. Kostnaden for besøket kan være integrert i høyere arbeidskostnad for den samme reparasjon.