Hovudside

Hvordan Wet Dry støvsugere Work

by Walther

Hva er en Wet Dry Vacuum?


En våt tørr vakuum er en renseenhet som suger opp både faste stoffer og væsker. Disse typer støvsugere kan brukes ved rengjøring opp en oversvømt kjeller eller etter en stor væskesøl oppstår. Et teppe-rensing enhet er også en type våt vac - det presser ut rensevæske på teppet, og deretter bruker den våte vac teknologi for å suge opp både væske- og eventuelle partikler fra teppet. I stedet for å bruke en vakuumpose, bruker den våte tørr vac en bøttelignende anordning for å holde væske- og smusspartikler.

Hvordan kan et Wet Dry Vacuum arbeid?


En våt tørr vac opererer svært likt en vanlig støvsuger. Men den største forskjellen er dens evne til å skille væsker og faste stoffer når støvsuging. Ved støvsuging, er både væsker og faste stoffer separert i to separate kamre. Når partiklene blir sugd opp gjennom håndtaket av vakuum, går de inn i hovedkammeret. Væskene faller inn i en stor bøtte-lignende enhet, mens de faste stoffer fortsetter å bli sugd oppover inn i et separat kammer. Den kraft som benyttes for å suge opp væske / faststoff-partikler er sterk nok til å holde de to separert.

Hva er fordelene med en Wet Dry Vacuum?


En våt tørr vac kan spare deg for tid og penger når en heavy-duty spill oppstår. Å ha en våt tørr vac på hånden etter et område i hjemmet flom eller har du et stort væskeutslipp kan hjelpe deg å rydde opp at området raskt å forhåpentligvis unngå langvarig vannskader. En våt tørr vac vil også sørge for at du plukke opp så mye av væsken som mulig og eliminere bruken av håndklær og papirhåndklær på området.