Hvordan Hang Heavy Wood Mirrors Med Sikkerhets Skruer


Hvordan Hang Heavy Wood Mirrors Med Sikkerhets Skruer

Sikkerhets skruer har avlange hoder som krever en spesialisert verktøy for fjerning. Sikkerhets skruer noen ganger se ut som en vanlig Torx hodeskrue, men det er et stort nippel i midten av sporet. Du kan ikke fjerne skruene uten riktig installasjonsverktøyet. Skruen hindrer folk fra å stjele elementet skrudd ned. Selv bruker dem til å installere en tung speil vil ikke forhindre tyveri, vil det gi tilstrekkelig styrke til å forhindre speilet faller til bakken.

Bruksanvisning


•  Plasser speilet mot veggen og merk stedet der du ønsker å montere den. bare markere ett sted for festeskruen hvis speilet har en metall-kabel koblet til baksiden av det. Hvis speilet har en brakett i hvert av de øverste hjørnene plassere et nivå på toppen av speilet ramme, nivå speilet og deretter markere brakett steder. Plasser speilet ut til siden.

•  Bor et hull stort nok for en vegg anker. Gjør dette med begge hullene hvis du bruker parentes. Pound veggankrene inn i veggen med en hammer.

•  Skru sikkerhet skrue inn i veggen anker med den angitte installasjonsverktøyet. La ca 1/4 av en tomme stikker ut fra veggen.

•  Plasser speilet på sikkerhetsskruene. Plasser nivået på toppen av speilet ramme og nivå det hvis du har en kabel over baksiden av speilet.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler