Hovudside

Hvordan å behandle en syk Oak Tree

by Walther

Hvordan å behandle en syk Oak Tree

Eiketrær er populære trær for hjemmet landskapet på grunn av sin store størrelse og attraktivt utseende, samt den lyse blad fargeendringer de gjennomgår i høst. Eiketrær kan leve i mange år med riktig pleie, men en syk eiketre kan dø og forårsake en rekke problemer for en gartner, enten gjennom spredning av sykdom eller et fallende tre. Behandle en syk eiketre og bringe den tilbake til helse er den beste måten å unngå alvorlige problemer.

Bruksanvisning


•  Undersøk eiketre for de som er berørt av sykdommen områder. Dette kan omfatte synlige skader på røtter og grener, visner greiner, misfargede blader, bladflekker, peeling bark, hull i barken og døde grener.

•  Skyll jorda rundt foten av treet for å hjelpe drenere bort overflødig vann. Eik trær som vokser i stillestående vann er mer utsatt for skadelige soppsykdommer som rot råtne, som angriper treet fra røttene og kan drepe den hvis den forblir ubehandlet.

•  Sanitize et par beskjæringssakser med tresprit. Tresprit vil hindre beskjæringssakser fra overføring av sykdommer fra syke greiner til sunn seg når treet beskjæres. Bruk tre alkohol i mellom kutte hver gren for å begrense muligheten for å overføre sykdommen til sunn deler av treet.

•  Skjær noen døde greiner ut av eiketre, som rotting tre gir et sted for skadelige insekter og sopp å leve og kan huse sykdom. Skjær av døde greiner på nærmeste tilstøtende lem av treet, eller i bagasjerommet på treet. Fjern så mye av den grenen som mulig for å begrense mengden av død ved som er igjen på treet.

•  Beskjær noen grener som viser tegn på alvorlig infeksjon, inkludert filialer med døde, droppet eller visner bladene, til grener med sopp cankers eller flekker og grener som har begynt dø. Greiner i en vinkel for å fremme retur av sunn vekst fra eiketreet.

•  Brenn eller kast alle grener umiddelbart for å fjerne dem fra området og hindre dem fra å spre sykdom til andre trær eller hageplanter.

•  Påfør et plantevernmiddel eller soppdreper til eiketreet å drepe av kilden til sykdommen. Følg alle retninger på soppdreper eller plantevernmiddel for best resultat. Påfør kjemikalier så ofte som nødvendig i henhold til instruksjonene for å hjelpe drepe og kontrollere sykdommen.