Hovudside

Instruksjoner om Programmere en Sears Craftsman garasjeportåpner

by Walther

Instruksjoner om Programmere en Sears Craftsman garasjeportåpner

Når du har en Sears Craftsman garasjeportåpner, kan du programmere åpneren å jobbe med garasje åpneren fjernkontroller. Garasje fjernkontroller gjøre driften av garasjen enkelt. Det hindrer deg fra å måtte faktisk gå inn i garasjen og trykk på veggen for å jobbe garasjeporten. Du kan enkelt programmere håndverker garasjeportåpner til å jobbe med nye fjernkontroller. Du kan også omprogrammere åpneren hvis den gamle fjernkontrollen slutter å virke. Det er mange ulike modeller av Craftsman garasjeportåpner. Denne artikkelen inneholder instruksjoner for modellnumre 139.53225RT, 139.53325SRT, 139.53425SRT, 139.53628SRT, 139.53629SRT, 139.53635SRT, 139.53637SRT, 139.53824SRT og håndverker 971LM Liftmaster Chamberlain.

Bruksanvisning


•  Finn "Learn" -knappen som er på baksiden av montert portåpneren. Dette er den store boksen som er festet på innsiden av garasjen som forårsaker garasjen for å gå opp og ned. Trykk og slipp "Lær" -knappen. Lyset ved siden av knappen vil lyse opp i ca 30 sekunder. Vent til lyset slukker.

•  Trykk og hold ned den øverste knappen på garasjeport fjernkontroll. Hvis du har en garasjeport fjernkontroll som har tre knapper, kan du velge en av de tre knappene.

•  Finn "SRT" knappen på baksiden av montert portåpneren. Trykk og hold nede "SRT" -knappen. Dette bør gjøres mens du fremdeles holder nede knappen for garasjeporten fjernkontroll.

•  Vent til indikatorlampen på portåpneren å blinke. Dette kan ta noen sekunder. Når lyset blinker det er en indikasjon på at din garasje døråpner er riktig programmert til å jobbe med fjernkontrollen.

•  Gjenta trinn en gjennom fire for eventuelle ekstra fjernkontroller du ønsker å bruke. Å omprogrammere åpneren til å jobbe med gamle fjernkontroller du vil følge de samme trinnene.