Hovudside

Den beste måten å starte frukttrær i Pots

by Walther

Voksende frukttrær utenfor er vanskelig i enkelte områder og lett i andre. Prøv å velge trær som er egnet til klimaet der du bor. Uavhengig av klimaet i ditt område, kan du begynne frukttrær i potter. Når du starter dem i potter, kan du transplantere frukttrærne utenfor, hvis temperaturen tillater. Du kan også fortsette å vokse dine frukttrær i potter, og du kan flytte dem fra innendørs til utendørs avhengig av temperaturendringer og den slags frukttre.

Velge Pots


Velg potter som er lette å manøvrere og så kan du gi din frukttre med riktig type område. Hvis du bor i et kaldere klima, velger en stor gryte hvor du kan gi din frukttre med en hjem i mange år. Velg potter med en 10-tommers diameter eller større. Hvis du bor i varmere strøk, og har planer om å transplantere frukttre til bakken på mindre enn ett år, kan du bruke potter mindre enn 10 inches, men aldri mindre enn 8 inches.

Pick potter som har en base vanningssystem, noe som er et hull i siden av potten som leverer vann direkte til røttene. Plassere et plastbrett under potten, selv om den har en innebygd skuff, fordi den innebygde brett vil ofte bli fylt med vann og overløp. Hvis du har planer om å forlate treet i potten permanent, kjøpe en dolly å flytte potten fra ett sted til et annet.

Planting Frø eller frøplanter


Fyll din valgte potten med en høy kvalitet, befruktede potting jord. Velg et merke som viser frukt og grønnsaker planting på etiketten. Fyll kjelen en-tredjedel fylt med jord. Still frukttre frøplante i potten på dette nivået. Fyll resten av potten med løst pakket jord. Lag en liten jordhaug rundt basen av treet. Vanne frukttre grundig.

Å starte frø, fylle potten tre fjerdedeler full av potting jord, og deretter grave et lite hull i toppen av jord. Plasser 04:57 frø i hullet og dekke det med ca 1 cm jord. Vanne frøene annenhver dag frem til frøplanter spire.

Starter Frukttrær


Når du har en plantet frukttre, vær svært oppmerksom på det som det vokser. Frukttrær vil trenge varierende mengder av vann, avhengig av typen av treet. Noen trær, som appelsintrær og sitrontrær trenger et fuktig miljø. Du må vanne disse plantene hver dag, men sørg for at jorda ikke er mettet. Andre, som epletrær, kan gå for en uke eller mer uten vann. Les koden som fulgte med treet, eller frøet pakke, og følg vanning instruksjonene nøye.

Ta hensyn til gjødsel behovene til frukttrær. Noen trær som vokser bedre når befruktet inkluderer lindetrær og appelsintrær. Disse trærne er også den mest aktuelle når det gjelder vær. De trenger en konstant varm, solrik miljø hele tiden for å trives og bære frukt. Ikke ta retningslinjene label som et forslag, i stedet ta dem som en absolutt regel for din frukttre.