Hovudside

Hvordan bruker folk Papir Birch Tree?

by Walther

Papir Birch er en allsidig treet både i habitat og i ytelser. Brukes i alt fra papir å gjøre og møbler bygningen til naturpreparater og innfødte bruker, hvert element i dette treet fra den unike barken og veden til saft som flyter i er av verdi for mennesker og dyr likt.

Hvor Grow Paper Birch Trees gjøre?


Papir Birch tree (Papirbjørk) er innfødt til Boreal regionen i Canada. Til tross for sin primære habitat blir plassert mot Canadas nordlige grensene for treet vekst, er denne varianten av treet i stand til å trives i mange typer jordsmonn og mer tempererte klima. Oppkalt etter den måten som barken flasser av i papir-tynne ark, har dette unike treet blitt brukt av både innfødte, nybyggere og kommersielle hensikter likt i mange århundrer.

Native American bruksområder


Ifølge provinsen British Columbia, innfødte "brukt never som materiale for kurver, vugger og kanoer". I tillegg kan barken brukes til å pakke inn mat og som tak for tilfluktsrom. Veden selv ble brukt for mange mindre redskaper, og sevjen ble brukt som et middel for forkjølelse. British Columbia hjemmeside fortsetter med å si, "Birch saft kan brukes til å lage sirup, men det krever 80 til 100 liter saft å lage én liter sirup! Undiluted, bjørk sap kan brukes til å lage eddik eller bjørk øl." Åpenbart Papir Birch tilbudt enorme fordeler til de innfødte som kreativt brukte den.

Moderne og kommersiell bruk


I moderne tid er Papir Birch henvist primært til kommersiell bruk. Bjørk er et løvtre, og i henhold til Earl Rook av Rook.org brukes, "kommersielt for finer, kryssfiner og massevirke. Det er lett jobbet og tar utførelser og flekker lett. Møbler, skap og en rekke spesielle elementer er laget av bjørk trelast. " Bjørk er også en vanlig ovn og peis drivstoff, og den opprinnelige estetiske med sin bark har også resultert i omfattende landskapsbruk - spesielt i nordlige steder.

Dyreliv bruksområder


Selv uten menneskelig oppfinnsomhet og bruk er Papir Birch fortsatt mye brukt av et mangfold av ville dyr, fra pattedyr til fugler og insekter. Ifølge provinsen British Columbia, "Paper bjørk kan være en viktig vinter mat for mange skogs dyr, inkludert hjort og elg. Det er også en favoritt mat av snøskohare, pinnsvin og bever". Selvfølgelig, mange forskjellige arter av fugler bruker sine kriker og kroker som hekkeplasser i tillegg.

Hvordan vil du bruke papir Birch?


Som med de fleste trær, er papir Birch nyttig for mye mer enn bare sin tre. Hvis bjørketrær vokser i hagen din eller i nærområdet, prøve å lage kurver fra deres bark som en morsom måte å få utendørs med barna dine, eller hvis du er spesielt eventyrlysten kanskje du skal prøve å bruke bjørk sap for drikkevarer eller sirup. Husk imidlertid at medisinsk bruk av bjørk ikke har blitt verifisert eller evaluert og råd og veiledning av en ekspert er nødvendig å trygt utforske noen av disse innfødte bruksområder. Men selv om du velger å bare beundre sin unike skjønnhet, ta trøst i det faktum at hvis du ikke dra nytte av Paper Birch mange fordeler, dyr, fugler og insekter i nabolaget ditt er sikker på å.