Hovudside

Hvordan Clean Vinyl Pool Liners

by Walther

Riktig bruk av kjemikalier og regelmessig overvåking av vann vil bidra til å redusere kjemisk skade, metall flekker og algevekst. Men du vil fortsatt trenger å rense vinyl basseng duken med jevne mellomrom for å holde den ser sitt beste. Regelmessig rengjøring vil holde skitt til et minimum, men du kan fortsatt trenger å gjøre noen heavy-duty rengjøring en gang eller to ganger i sesongen. Med de riktige rengjøringsmetoder, vil vinyl basseng duken se bra ut i årene som kommer.

Bruksanvisning


•  Bruk en nylon basseng børste til å skrubbe ned hele liner på en ukentlig basis gjennom hele badesesongen. En børste uten skarpe kanter som er best, for eksempel deluxe vegg børste tilgjengelig fra Spar på Pool Supplies. En liner er utsatt for rive, så skarpe kanter kan lett føre til skader.

•  Bruk et mildt rengjøringsmiddel direkte til skitt på vinyl liner, eller gni det på med en myk klut. Du kan bruke en vanlig vinyl renere som Armor All Cleaner, eller du kan kjøpe en spesialitet renere som Bio-Dex Rask 'n Thick.

•  Få askorbinsyre, eller vitamin C, for å hjelpe deg å bli kvitt gjenstridige flekker som er sannsynlige metall flekker. Du kan bruke Vitamin C tabletter beregnet for inntak, eller du kan få kornet askorbinsyre beregnet for bruk i bassenger og vann funksjoner, som for eksempel Vita-D-Klor. Bare gni askorbinsyre på flekken, og du bør se en umiddelbar effekt.

•  Sjekk vannlinjen regelmessig for oppbygging, som til slutt kan bygge opp nok til å samle skitt og flekker på vinyl liner med metall flekker. Rubbing vannlinjen med et basseng skrubbing mitt, sånn at du kan få fra I Swim, dette gjør vedlikeholdet enkelt å utføre. Legg en liten mengde rengjøringsmiddel eller askorbinsyre hvis du må.

Tips og advarsler


  • Bruk aldri et objekt med form kanter eller slipemidler til å rengjøre vinyl liner. Gjør du det vil svekke liner og kan selv punktere den.