Hovudside

Hvordan Clean Flexitec Vinyl Gulv & Products

by Walther

Flexitec er en merkevare av høy kvalitet vinyl gulv, laget ved å kombinere lag med polstring og beskyttelse som vil gi mange års bruk i hjemmet. Vinylgulv er lett å rengjøre, og ved å sette av 10 minutter per uke for å rense disse etasjene, kan du enkelt holde disse etasjene på jakt sitt beste for årene som kommer. Detaljhandel rengjøring produkter er tilgjengelig, men en rimelig rengjøring løsningen vil fungere best, som enkelt kan gjøres fra noen enkle husholdning ingredienser.

Bruksanvisning


•  I en bøtte, kombinere en gallon av varmt vann med fire skjeer av flytende oppvaskmiddel. Rør ingrediensene til såpevann har dannet. Den oppvaskmiddel vil rense effektivt og deretter tørke til en stripefrie glans.

•  Legg en valgfri kopp natron, som vil gi en ekstra rengjøring element, sammen med en deodorizing kvalitet som vil bli kvitt lukt som kan være dvelende på vinyl overflate.

•  En kopp destillert hvit eddik vil legge en desinfiserende kvalitet til støvsugeren, fungerer perfekt i bad og kjøkken områder, hvor bakterier har en tendens til å trives mest.

•  Rør til å kombinere alle ingrediensene, deretter dyppe en mopp i løsningen, trekke ut, og vri ut så mye vann som mulig. Mopp over gulvene, ved hjelp av fast slag for å fjerne bygget opp rusk eller rester.

•  Når vinyl har blitt renset til tilfredshet, la det lufttørke, og gjenta etter behov for å holde gulvene rene og ser sitt beste.