Hovudside

Hvordan Design & Bygg en Water Feature

by Walther

Hvordan Design & Bygg en Water Feature

Design og bygge en enkel vann-funksjonen for terrassen eller hagen med en smijern planter som henger på veggen eller står alene. Legg en fargerik keramisk blomsterpotte med hvite steiner og skjell eller en earthier terra-cotta potten med river rock. Velg design og omfanget av vannanlegget basert på sine omgivelser. Vann funksjoner som henger på veggen gjøre en slående effekt, mens anlegget står kan gli inn i omgivelsene lettere.

Bruksanvisning


•  Heng smijern planter på ytterveggen av hjemmet ditt, gjerde eller hage skur. Sørg for at du henge den på en stud som det vil være tung når den er satt sammen og fylt med vann. Du kan finne en rekke vegg planters på ditt lokale butikken eller ved å handle på nettet. Hvis du ikke bryr seg for smijern, vil enhver vegg planter gjør.

•  Paint pumpens elektriske ledningen med spraymaling, slik at den samsvarer med veggen og "forsvinner". Plasser fontene pumpe inn i keramiske planter. Kjør den elektriske ledningen ut av dreneringsåpningen, og deretter forsegle den stengt med rørlegger er kitt. La kitt tørke helt. Plasser den keramiske planter inne i planter på veggen.

•  Omgi pumpen med hvite steiner til du ikke lenger kan se toppen av pumpen og dysen er knapt synlig. Hold adgang til pumpens reguleringsmunnstykke åpen. Dysen skal være i sentrum av den keramiske planter. Fyll planter med vann. Slå på fontenen spray og foreta nødvendige justeringer for høyde og kraft. Legg noen få krystaller til toppen av de hvite steiner for å fange sollys.

•  Bygg en vann-funksjonen på samme måte med en smijern anlegget stå. Høyden på stativet er ikke relevant. Disse vann funksjoner kan være utformet for å sitte på en bordplate eller å stå i et portrom.

Tips og advarsler


  • Hvis du lett kan løfte planter fylt med vann og steiner, og deretter bygge det før du henger den på veggen.
  • Både keramikk og terrakotta-potter bør ikke få lov til å fryse, så hvis du plasserer dem utenfor, være forberedt på å bringe dem inne om vinteren.