Hovudside

Slik feilsøker en Bissell Steam Cleaner som ikke vil Spray

by Walther

Bissell damp rengjøringsmidler er en effektiv måte å rense og vaske gulvene på samme tid. Moppen fungerer omtrent som et strykejern i at du må fylle den opp med vann for at det å lage damp og rengjøre gulvene ordentlig. Bare et par ting vil føre til en damp renere ikke å sprøyte. Støvsugeren som helhet er forholdsvis lett å vedlikeholde. Som et resultat, feilsøking mangelen på damp fra Bissell renere er grei.

Bruksanvisning


•  Løft rett opp på vanntanken for å fjerne fra sin bolig. Skru av lokket og fylle opp vanntanken til den når maksimal vannlinjen. Sett lokket på igjen, setter tanken i støvsugeren, og restart. Jo renere vil ikke fungere uten vann for å lage damp.

•  Undersøk Bissell filter indikator som varsler deg når det er på tide å endre vannfilteret. Når de lyse grønne korn blir blå, er det tid for en erstatning.

•  Finn vannfilteret like under vanntanken. Du får tilgang til filteret ved å fjerne vanntanken. Bytt bare ut med en Bissell vannfilter spesifikke for din modell. Dette vil også avhjelpe et tett filter dyse.

Tips og advarsler


  • Vann fra springen kan føre til en tett sprøytemunnstykke av filteret er ikke endres regelmessig. Destillert og ikke-miner vann vil forbedre ytelsen til Bissell renere.