Hovudside

Hvor å Feilfri tinn tak

by Walther

Tinn fliser tak var en gang raseri i eldre hus. Bruken av taket detaljer var én måte at boliger ble gitt ekstra individualitet. Nå tinn tak har blitt et hjem fashion statement gang. Mange mennesker bruker tinn antikke fliser i moderne hjem eller rehabiliteringsprosjekter. Men på grunn av alderen på tinn fliser, de er ofte skitne og rustne. Å vite hvordan du skal ta vare på disse flisene er viktig for deres vedlikehold og lang levetid.

Bruksanvisning


•  Undersøk tinn himlingsplater for å se om overflaten er malt. Malte himlingsplater vil bli renset litt annerledes enn ulakkerte fliser. Montere alle materialer nødvendig. Slitasje gummihansker og vernebriller. Plassere stigen på et solid underlag. Pass på at det ikke rock og tilbake.

To Dust et lite område av med en myk klut fille, fjærkost eller tørrmopp taket. Hvis flisene er svært gammel, er det sannsynlig at mye skitt vil bli bygget opp på flisene. Overflaten kan være klissete. Hvis dette er tilfelle, så ytterligere rensing kan være nødvendig. Bland en løsning av mild oppvask såpe på med en bøtte med varmt vann, og mykt tørke tinn fliser med en våt klut. Oppmerksom på eventuelle endringer i overflaten av fliser. Noen ganger male eller utførelser kan bli skadet når vasket med såpe.

•  Dust hele taket. Bruk vernebriller og maske så støv ikke kommer inn i øynene og lungene. Dette bør gjøres med noen ukers mellomrom. Hvis rengjøres ofte nok, er dette den eneste vaske fleste tinn fliser noensinne vil trenge. Men nære områder fett, for eksempel på kjøkkenet, vil kreve ekstra rengjøring.

•  Bruk oppvaskmiddel og vann til å forsiktig rengjøre himlingsplater med en myk klut. Av og til kan det være nødvendig å bruke mer press på dype fettflekker. Imidlertid bør det utvises forsiktighet når skrape fliser. Malt tinn tak bør aldri bli ripete. Tørk flisene raskt med et stort håndkle så rust ikke utvikler på flisene.

•  Bruk en stålull på rustflekker som er tilstede på umalt tinn himlingsplater. Eldre hus vil ofte ha rustne flekker på grunn av alder. Stålull er skånsom nok til å fjerne små flekker av rust uten å skade tinn under.

Tips og advarsler


  • Det er best å arbeide i små seksjoner på en gang. Dette er den enkleste måten å se fremgang, forbli trygg og forhindre skade på tinn fliser.
  • Bruk aldri stålull på malte tin tak tiles.Always vernebriller og munnbind når fullføre dette prosjektet. Støv kan lett komme inn i øynene og munnen. Mange eldre maling inneholdt bly, så er det viktig å unngå kontakt med malingen så mye som mulig.