Hovudside

Tips om Above-Ground Pools

by Walther

Tips om Above-Ground Pools

I varmt vær, er en bakgård basseng en ideell måte å kjøle seg ned og ha det gøy med familie og venner. Hvis du ikke har budsjett eller rom i hagen din for en inground basseng, kan en over bakken-modellen være et attraktivt alternativ. Som en inground basseng, det krever regelmessig vedlikehold og vedlikehold, men en over bakken pool har spesielle bekymringer også. Når du velger og bruke en av disse bassengene, holde et par grunnleggende tips i bakhodet for å sikre at bassenget varer så lenge som mulig og brukes alltid trygt.

Velg riktig stil


Når du velger en over bakken pool for hjemmet ditt, har du flere muligheter. Den tradisjonelle typen har en strukturell ramme som er laget av et materiale som galvanisert stål som holder en vinyl liner i stedet for å danne bassenget. De er tilgjengelige i ulike størrelser og med vegger i varierende høyder. Mens det er vanligvis ganske lett å demontere, er denne typen over bakken pool en semi-permanent struktur og kan kreve en byggetillatelse. Noen kommer også med et vedlagt dekk for å gi et område for din familie og venner til å slappe av utenfor bassenget. Men hvis du foretrekker en over bakken alternativ som kan tas ut, legge vekk og flyttet helst stemningen slår deg, kan en oppblåsbar modell være en bedre passform. De er tilgjengelige i en familie størrelse som rommer mange mennesker, og kan plasseres på gress uten noen spesiell installasjonsprosessen. Men mens praktiske og ganske rimelige, oppblåsbare over bakken bassenger er ikke like holdbare som de innrammede modeller.

Winterize Riktig


For å sikre at din over bakken pool varer så lenge som mulig, må det være riktig vinterisert. Begynn ved å blokkere skimmer med en blokk-off plate og avkastningen passer med en plugg, slik at vannet kan ikke gå inn og fryse når temperaturen synker. Plasser et basseng pute på overflaten av vannet for å bidra til å bekjempe press på veggene som kan oppstå isdannelse. Bruk en vinter kjemisk kit å behandle vannet for vinteren. Vanligvis disse pakkene inkluderer en tung dose av klor og en algaecide å holde bassenget fri for alger under off-season. Endelig, plasserer en cover på toppen av bassenget for å hindre løv og annet rusk fra å falle i vannet. Fest dekselet slik at den holder seg på plass under dårlig vær, men pass på at dette har noen slakk, slik at den er i kontakt med vannet.

Forby Dykking


Med noen bassenget, skikkelige sikkerhetsrutiner er avgjørende, men en over bakken pool presenterer unike problemstillinger. Sørg for at din familie og venn er klar over at dykking, hopping og blar i bassenget er ikke tillatt. En over bakken pool er ikke dypt nok for sikker dykking og enkeltpersoner som forsøker å dykke eller hoppe av dekk, stige, hylle eller rekkverk kan risikere alvorlige skader, inkludert lammelse og død.

Integrere med Landskap


En av ulempene at mange mennesker sitere med en over bakken pool er en lite attraktiv utseende. Bassenget kan se noe vanskelig hvis du bare sette den opp i midten av gården uten å gi noen trodde til landskapet rundt det. Men hvis du integrere den med resten av gården, kan du skape en sømløs utseende og et tiltalende bassengområde. Plante busker og trær i store, dekorative potter og plassere dem rundt bassenget. Hvis bassenget har et dekksareal, bruker de samme blomst og plantesorter som finnes i resten av tunet på terrassen. For virkelig å blande dine basseng med resten av din bolig, bør du vurdere å bygge et multi-flatet dekk som kobler huset og bassengområdet for den ideelle overgangen.