Hovudside

Hvordan ta vare på en sprøytebetong Pool

by Walther

Hvordan ta vare på en sprøytebetong Pool

Sprøytebetong bassenger er fremstilt av en sement og sand-blandingen tilføres gjennom en pistol for å gi bassenget sin form og fasong. Mens det ferdige produktet er veldig sterk, akkurat som alle andre sement bassenger, kan sprøytebetong sprekke under bakken eller bli tilsmusset hvis ikke tatt vare på riktig måte. Holde vannet klart og rent ved å fjerne rusk og teste pH regelmessig.

Bruksanvisning


•  Sjekk gips for flekker. Hvis du legger merke til dem, kan sprøytebetong har kobber, jern eller andre metaller på overflaten. Anvende et sekvestreringsmiddel til overflaten for å fjerne flekker. Kjøp en sekvesteringsmiddel på en pooly forsyning og følg instruksjonene på emballasjen.

•  Pensle sidene og gulvet i bassenget hver dag med et basseng børste for den første måneden. Etter 30 dager, skjære tilbake til børsting tre ganger ukentlig. Fjerne rusk fra overflaten med en skimmer og holde gulvet rent med et vakuum. Etter 60 dager, børste og støvsuge bassenget en gang i uken.

•  Test vannet pH med en test kit. Sprøytebetong bassenger bør opprettholde en pH-verdi på 7,2 til 7,6. Alkaliniteten bør være 80 til 100 deler per million.

•  til de aktuelle kjemikalier for å holde pH-verdien innenfor det riktige nivå. Bruke natriumbikarbonat og natriumkarbonat (eller soda) til å øke pH-verdien hvis det er under 7,2. Saltsyre eller natriumbisulfat vil balansere vann som er høyere enn 7,6, senking av pH. Pulver, flytende og tablett konsentrasjoner er tilgjengelig på basseng forsyne butikkene.

•  Se over din sprøytebetong basseng ofte fordi jord skift eller andre underjordiske problemer kan føre i bakken sement vegger å knekke. Drenere vann til den er under sprekken. Bruke gips, epoxy kitt eller fugemasse for å reparere hårfine sprekker. Store sprekker bør tas opp av en profesjonell.

Tips og advarsler


  • Vurdere replastering eller resurfacing sprøytebetong bassenger hver 10 til 15 år.