Hovudside

Hvordan finne den beste Hjem Carpet shampooer

by Walther

Hvordan finne den beste Hjem Carpet shampooer

Hvis youâ € ™ ve fikk barn eller kjæledyr og din 5 år gamle teppet fortsatt ser ut som ny, sjansene er du rengjør den regelmessig. Hyppig rengjøring av teppet vil holde det ser nyere, lengre og vil faktisk forlenge levetiden. Men ansette en tepperens tjenesten ofte kan være kostbart og irriterende. Løsningen her er å kjøpe din egen teppe shampooer. Det finnes et bredt utvalg av rengjøringsmidler tilgjengelig, og velger man kan være vanskelig.

Bruksanvisning


•  Evaluer dine behov ved å bestemme hvor ofte du bør rense tepper. De fleste teppe produsenter anbefaler at du rense teppet hver 18 måneder. Hvis du har barn og kjæledyr må du rengjøre den oftere.

•  Finn ut hvor mye penger du kan bruke på et teppe renere og skrive det ned. Teppe rengjøringsmidler kan koste alt fra $ 100 til $ 1000. For å hjelpe deg med å finne et budsjett, beregne hvor mye penger du vil bruke på å ansette en tepperens tjeneste eller leie et teppe renere over en periode på ti år.

•  Bestem hvilke funksjoner den ideelle teppe shampooer ville ha og skrive dem ned. Hvis du har tregulv og tepper kan det være lurt å investere i en renere som vil rense dem også. Hvis du er rengjøring tepper på egen hånd eller blir nødt til å bære dem opp og ned trapper kan være lurt å bruke en støvsuger som er lett. Hvis du har et stort hus du vil ønske å investere i en shampooer med en stor tank.

•  Undersøke en fast børste eller roterende børste shampooer. Roterende børster plukker opp mer skitt, men de er vanskeligere på et teppe. Faste børster vil ikke skade Carpeta € ™ s fiber, men vil heller ikke være i stand til dyp rense teppet også. Kjøp en roterende børste renere bare trenger å rense teppet hvert år. Hvis du har barn og kjæledyr, kjøpe et fast pensel renere som vil tillate deg å rense tepper oftere uten å skade dem.

•  Consult forbrukernes vurderinger og be venner som har et hus. Mange er ivrige etter å dele sine vurderinger av teppe rengjøringsmidler de eier. Konsultere profesjonelle forbrukernes vurderinger om råd fra ekspert teppe rengjøringsmidler på hvilke modeller som er best for dine behov. Bruk ditt budsjett og ønskede funksjoner for å plukke den beste modellen for dine behov.