Hovudside

Tips for hvordan å polere rustfritt stål

by Walther

Tips for hvordan å polere rustfritt stål

Små kjøkkenapparater, kjøleskap, komfyrer, benkeplater, kokekar og vasker er alle laget med rustfritt stål. Læring bare noen få tips om rengjøring, omsorg og polering riktig vil holde noen rustfrie produkter ser flott og varer i år. Lære å bruke vanlige husholdningsartikler eller kommersielle polering produkter for å fjerne flekker, riper og fingermerker.

Tips om Stainless Steel


Alltid polsk apparater, gryter og panner med en ren, tørr klut. Lagring av matvarer som sennep, majones, salt, egg eller sitroner i rustfritt stål kan føre til misfarging, fordypning eller korrosjon. Skylling matpartikler av serveringsfat umiddelbart kan bidra til å hindre misfarging. Rustfritt stål kan vaskes i oppvaskmaskinen, selv om håndvask med varmt vann og tørking med en klut bevarer polert glans bedre enn vask i oppvaskmaskin.

Ikke bruk skuresvamper eller produkter og grov tørking håndklær fordi rustfritt stål kan bli ripete. Ved hjelp av natron og vann bidrar til å fjernet brent eller inntørkede matvarer fra rustfritt.

Rengjøring og reparasjon


Rene rustfrie produkter ved hjelp av en svamp og vann blandet med et mildt vaskemiddel. Skyll godt og tørk bruker myke kluter for å hindre vann flekker. Hvis brikkene ikke utvikle hardt vann innskudd, bland tre deler vann til en del eddik og suge arb i denne løsningen. Skyll godt og tørk.

Lette riper kan polert ut med rustfritt stål ull pads den polske linjer. Ikke bruk vanlige pads av stålull som inneholder jern, som kan skape overflatedefekter. Spesielle kommersielle rengjøringsmidler kan brukes til å fjerne misfarging og flekker.

Stell og polering


Varme flekker eller striper på apparater kan fjernes ved å gni med en klut dynket i club soda. Fukt en ren klut med hvit eddik å polere noen rustfritt stål og fjerne varme flekker fra bestikk. Påfør olivenolje til en ren klut og gni ned rustfritt stål synker å fjerne striper. Små apparater kan være polert til en høy glans ved å bruke rubbing alkohol og rasping med en myk klut.

Å legge gnisten til hvitevarer, polish og buff med babyolje eller vegetabilsk olje. Fingeravtrykk kan fjernes med rengjøringsmiddel for glass og en papirhåndkle. Baking soda er en utmerket måte å friske vasker og fjerne flekker. Rubbing i sitron olje på rustfritt stål apparater bidrar til å forhindre fingeravtrykk.

Kommersielle polerprodukter


Hvis du foretrekker det, kan du kjøpe poleringsprodukter for rustfritt stål i butikken. Polering produkter kommer i en rekke av lett-å-bruke applikatorer, inkludert sprayer, væsker, kremer og våtservietter. Les etikettene nøye og alltid følge instruksjonene. Enkelte produkter kan kreve bruk av vernehansker; sørge for at det er tilstrekkelig ventilasjon der disse produktene brukes. Passe på å holde kommersielle polering produkter unna barn og kjæledyr fordi mange av disse inneholder giftige materialer eller produsere damp.